Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-0: Έπιασε Νοέμβρης για να χάσει

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-0: Έπιασε Νοέμβρης για να χάσει

Οι Ροχιμπλάνκος καθάρισαν 2-0 την Ντόρτμουντ, αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούν να υπερισχύουν στην ισοβαθμία χάρις στην τεσσάρα του προηγούμενου αγώνα.

drwqjgcxcauvbrx
Είχε τεράστια.... κάβα με την τεσσάρα που έριξε στο αντίστροφο ματς στη Γερμανία. Είχε και το μυαλό στο μεγάλο ντέρμπι τίτλου με την Μπάγερν που έπεται. Οχι ότι χρειαζόταν δικαιολογίες η Ντόρτμουντ, αλλά η πρώτη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις στη σεζόν ήρθε απολύτως δίκαια στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο που είχε από την πλευρά της τεράστιες απουσίες, έφτασε στο 2-0, ισοφάρισε τους βαθμούς των Βεστφαλών, αλλά εκείνοι τους νικούν ακόμα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο Σαούλ άνοιξε το σκορ (33') με κοντινό πλασέ και ήταν το ένατο του στον θεσμό και τρίτο κόντρα σε Γερμανούς. Πέντε λεπτά αργότερα είχε δοκάρι ο Παρτέι, αλλά χρειάστηκε μία επέμβαση του Ομπλάκ και μία αστοχία του Γκερέιρο για να μην γίνει το 1-1. Και αφού δεν συνέβη αυτό, στην αντεπίθεση ο Γκριεζμάν δεν αστόχησε (80') και με το 20ό δικό του κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες (46' Μοντέρο), Ερναντές, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Ρόδρι, Παρτέι, Σαούλ, Κορέα (81' Βιτόλο), Γκριεζμάν, Κάλινιτς (62' Ζέλσον Μάρτινς)

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπίρκι, Ακανζί, Τοπράκ, Χακίμι, Πίστσεκ, Ντιλέινι, Βίτσελ, Σάντσο (79' Λάρσον), Πούλισιτς (59' Γκερέιρο), Ρόις, Αλκάθερ (75' Γκέτσε).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης