Champions League: Γαλατασαράι - Σάλκε 0-0

Champions League: Γαλατασαράι - Σάλκε 0-0

H Σάλκε απέσπασε λευκή ισοπαλία στην Τουρκία από τη Γαλατά κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

galatasaray
Tο αήττητο της Σάλκε συνεχίστηκε και στην Τουρκία, μιας και απέσπασε λευκή ισοπαλία από τη Γαλατά. Μοιρασμένο ματς, αφού κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο α' μέρος, αλλά δεν έβρισκαν χώρους να απειλήσουν. Βέβαια, στο 45΄ είχαν ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Ντιαγέ δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Δυνατή η Σάλκε στην επανάληψη και στο 46' άγγιξε το γκολ, αλλά τη σουτάρα του Εμπολό έδιωξε εντυπωσιακά ο Μουσλέρα. Στο 58' οι Γερμανοί... πανηγύρισαν το γκολ του Εμπολό (τραγική η έξοδος του Μουσλέρα), ωστόσο ο διαιτητής με μεγάλη καθυστέρηση το ακύρωσε σωστά ως οφσάιντ. Η Γαλατά προσπάθησε να πιέσει στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Σάλκε βρήκε διαδρόμους, αλλά ο ΜακΚένι νικήθηκε στο 84 από τον Μουσλέρα. Ο γκολκίπερ των Τούρκων είχε σωστή τοποθέτηση και στο 88' σε προσπάθεια του Σκρζιμπσκι!

Γαλατασαράι (Φατίμ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο (81' Μπαϊράμ), Μαϊκόν, Λίνες, Καμπάκ, Ντονκ, Μπελχαντά, Μπανού, Ροδρίγκες, Ντερντίγιοκ (70' Τσελίκ), Γκουμούς (61' Ινάν)

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Νούμπελ, Νάστασιτς, Σταμπουλι, Σανέ, Μεντίλ, Ρούντι, Καλιγκιούρι, Κονοπλιάνκα (77' Σκρζμπσκι), Σέρνταρ, Ουτ (90' Μπούργκασταλερ), Εμπολό (82' ΜακΚένι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κλείσιμο
1. Πόρτο 7 (5-2)
2. Σάλκε 5 (2-1)
3. Γαλατασαράι 4 (3-1)
4. Λοκομοτίβ Μ. 0 (1-7)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/11)
Πόρτο-Λοκομοτίβ Μόσχας
Σάλκε-Γαλατασαράι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης