Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους 0-1: Τρένο η... «Κυρία»

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους 0-1: Τρένο η... «Κυρία»

Ο Ντιμπάλα με ένα γκολ στο 17' επέτρεψε στην Γιουβέντους να φύγει με το διπλό στην επιστροφή του Ρονάλντο στο «Ολντ ΤΡάφορντ» - Στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ λύγισε την Μπενφίκα, αγχωτική νίκη της Ρεάλ επί της Πλζεν

juve-0
Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει. Ήταν όμως ένα κλασικό παιχνίδι σε αγγλικό έδαφος με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει με τρελό ρυθμό, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποθεώνεται από τους φίλους της Γιουνάιτεντ και την Γιουβέντους να φεύγει με το διπλό που την φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση στον όμιλο.

Σκόρερ ο Ντιμπάλα στο 17', δημιουργός ο Ρονάλντο που όσο κι αν προσπάθησε δεν βρήκε το γκολ, με τον Ντε Χέα να του στερεί στο 51' όταν απογειώθηκε και έδιωξε το σουτ του Πορτογάλου...

Ένας άλλος πρώην, ο Πολ Πογκμπά λίγο έλειψε να πληγώσει τους Ιταλούς, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε το δοκάρι στην κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς, καθώς μέχρι το 60' η Γιούβε τους είχε εγκλωβίσει και μόνο στο τελευταίο ημίωρο μπόρεσαν να ασκήσουν πραγματική πίεση.
Manchester United vs Juventus 0-1 Highlights & All Goals (23/10/2018)

Στο άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου η Βαλένθια πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις που είχε μεγάλες ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον 5ο όμιλο (που μετέχει και η ΑΕΚ) ο Άγιαξ πίεσε ασφυκτικά την Μπενφίκα, αλλά ο Βλαχοδήμος κρατούσε όρθιους τους Λουζιτανούς μέχρι το 90'+2' όταν ο Γκριμάλντο έβαλε το πόδι του και άλλαξε πορεία στο σουτ του Μαζραουί χαρίζοντας τη νίκη στον Άγιαξ που είναι το φαβορί για τη 2η θέση.

Στον 6ο όμιλο η Σίτι έκανε περίπατο στο Χάρκοβο επικρατώντας με 3-0 της Σαχτάρ (πρώτη εντός έδρας ήττα από Άγγλους), ωστόσο το μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Γερμανία εκεί όπου είχαμε έξι γκολ, απίθανες ανατροπές και την Χόφενχαϊμ να παίρνει την ισοπαλία με γκολ στο 90'+3'...

Στον 7ο όμιλο η Ρεάλ νίκησε την Πλζεν, ωστόσο οι οπαδοί των Μερένγκες πέρασαν στιγμές αγωνίας στο Μπερναμπέου... Η Ρεάλ προηγήθηκε νωρίς, η Πλζεν έχασε τα άχαστα αλλά παρόλο που το 2-0 ήρθε νωρίς στο β' ημίχρονο οι Τσέχοι μείωσαν στο 79' και πίεσαν για την ισοφάριση την Ρεάλ που έχασε με τραυματισμό τον Μαρσέλο.

Κλείσιμο
Περίπατος για την Ρόμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με ορωταγωνιστή τον Τζέκο (2 γκολ, 1 ασίστ).

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:
5ος Όμιλος
ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2
Άγιαξ-Μπενφίκα 1-0

6ος Όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3
Χόφενχαϊμ-Λιόν 3-3

7ος Όμιλος
Ρεάλ-Πλζεν 2-1
Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

8ος Όμιλος
Γιουνγκ Μπόις-Βαλένθια 1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους 0-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης