Champions League: Χόφενχαϊμ - Λυών 3-3

Champions League: Χόφενχαϊμ - Λυών 3-3

Ματσάρα στο Ζίνσχαϊμ, όπου η Λυών έκανε την ανατροπή, προηγήθηκε με 3-2, αλλά είδε την Χόφενχαϊμ να ισοφαρίζει στο τέλος σε 3-3 και να γλιτώνει την ήττα.

hofe_lyon_23102018

Η Λυών εντυπωσίασε για ακόμη ένα ματς με την επιθετική της γραμμή, το ίδιο έκανε και η Χόφενχαϊμ και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο: ματσάρα και 3-3 στο τέλος! Και να σκεφτεί κανείς ότι πέρα από τα 6 γκολ οι δύο ομάδες έχασαν μαζί και μία ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους με τον Μπελφοντίλ στο 20’. Και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο γκολ για τους λιονέ στο 26’, όταν ο Τραορέ έκλεψε την μπάλα από τον Φογκτ για να κάνει το 0-1! Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με τον Κράμαριτς να κάνει το 1-1 στο 32’. Η ομάδα του Νάγκελζμαν πήρε το μομέντουμ, πίεσε στη συνέχεια και έκανε την ανατροπή με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν και πάλι ο Κράμαριτς έκανε το 2-1!

Το τρελό ματς συνεχίστηκε, η Χόφενχαϊμ μπορούσε να κάνει το 3-1 και να τελειώσει τα πάντα, αλλά το επόμενο γκολ ήρθε στην απέναντι εστία. Στο 59’ ο Ντομπελέ έκανε το δυνατό σουτ από δύσκολη γωνία για το 2-2, πριν ο Ντεπάι κάνει ανατροπή στην ανατροπή για το 2-3 στο 67’! Φυσικά, σε αυτό το ματς τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε τελειώσει τόσο νωρίς, με τον Ζοέλιντον να κάνει το τελικό 3-3 (πιθανότατα από θέση οφσάιντ) στο 2’ των καθυστερήσεων!

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Μπίτσακτσιτς (73’ Νέλσον), Φογκτ, Ακπογκούμα, Σουλτς, Γκρίλιτς, Ντεμιρμπάι, Μπελφοντίλ (81’ Τσούμπερ), Κράμαριτς, Σαλάι (60’ Ζοέλιντον)

Λυών (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Τετέ, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μεντί, Αουάρ, Ντομπελέ, Τουσάρ, Ντεπάι (81’ Ντεμπελέ), Τραορέ (91’ Ντιόπ), Τεριέ (82’ Φερί)

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-3)
2. Λυών 5 (7-6)
Κλείσιμο
3. Χόφενχαϊμ 2 (6-7)
4. Σαχτάρ 2 (4-7)

Επόμενη αγωνιστική (07/11)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ
Λυών – Χόφενχαϊμ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης