Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1

Επειτα από πέντε αγώνες χωρίς χαρά, οι Μαδριλένοι πήραν το τρίποντο, αλλά στο 2-1 επί της Πζλεν αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους και είδαν τον Μαρσέλο να φεύγει τραυματίας πριν το ντέρμπι με την Μπάρτσα

15403259463707_660x0

Είχαν προηγηθεί τα... γνωστά. Η χειρότερη εκδοχή της σύγχρονης Ρεάλ, με τα 485 λεπτά χωρίς γκολ και τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η απόλυση να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του Χουλέν Λοπετέγκι και το κλίμα σε ομάδα και οπαδούς να είναι όσο πιο χάλια γίνεται. Ωστόσο, οι επιστροφές των κορυφαίων παικτών και ο αδύναμος αντίπαλος προδιέθεταν για την επιστροφή στην... κανονικότητα. Η αλήθεια είναι ότι παρά τη νίκη με 2-1 επί της Πλζεν, η Βασίλισσα δεν άρεσε ούτε αυτή τη φορά και τα άκουσε από το κοινό της.

Σημασία σε πρώτη φάση είχε το αποτέλεσμα, καθώς ήταν επιτακτική η επιτυχία. Ωστόσο, με το σφύριγμα για το ημίχρονο, το γιουχάισμα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν τρομερά δυνατό. Είχαν προηγηθεί οι δύο τρομερές χαμένες ευκαιρίες του Λιμπέρσκι. Ο Μπενζεμά με το κεφάλι (11') είχε κάνει το 1-0, ενώ νωρίτερα (5') ο Σέρχιο Ράμος με τον ίδιο τρόπο είχε σημαδέψει το δοκάρι. Στο 55' ο Μαρσέλο ηρέμησε κάπως τα πράγματα με το υπέροχο τελείωμά του με λόμπλα έπειτα από τακουνάκι του Μπέιλ.

Η χαρά όμως δεν κράτησε μέχρι τέλους. Η Πλζεν μείωσε με ωραίο πλασέ του Χροσόφσκι (79'), επαναφέροντας την γκρίνια και στο 89' αποχώρησε τραυματίας με πόνους ο Μαρσέλο, με το φόβο ότι θα χάσει την Κυριακή το Clasico με την Μπαρτσελόνα. Παρά τη νίκη λοιπόν και την κορυφή (μαζί με τη Ρόμα) η Ρεάλ δεν έπεισε σε καμία περίπτωση ότι βρήκε έστω και λίγο τον καλό εαυτό της.

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (54' Βαλβέρδε), Μπέιλ (75' Μπέιλ), Μπενζεμά (88' Μαριάνο)

Κλείσιμο
Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Προχάτσκα (65' Χόραβα), Λιμπέρσκι, Πετρζέλα (86' Ρέζνιτσεκ), Ρέζνικ, Κρμέντσικ, Χροσόβσκι, Χάβελ (76' Εκπάι), Τσέρνακ.

7ος όμιλος
Βαθμολογία σε 3 αγωνιστικές
1. Ρόμα 6 (8-3)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (5-2)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-5)
4. Πλζεν 1 (3-9)

Επόμενη αγωνιστική (7 Νοεμβρίου)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα
Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης