Champions League: Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

Champions League: Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

Ο Βόσνιος φόρ έβαλε δύο και σέρβιρε ακόμα ένα, έφτασε τα πέντε φετινά στην Ευρώπη και οδήγησε τους Τζαλορόσι στην 1η θέση με το 3-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δοκάρι ο Μανωλάς.

dqn_55oxqaadvwq
Αν και δεν βρίσκεται εκεί πολύ καιρό, κατάφερε ήδη να γίνει ο 9ος παίκτης στην ιστορία του club που ξεπερνάει τα 80 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Εντιν Τζέκο κάνει φοβερή σεζόν φέτος στο Champions League, μετρώντας ήδη πέντε γκολ σε τρεις αγωνιστικές και από πέρσι μόνο Ρονάλντο έχει περισσότερα. Με τον Βόσνιο φορ να σκοράρει δύο φορές και να... κερνάει ένα ακόμα, οι Τζαλορόσι καθάρισαν 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανέβηκαν στην κορυφή του 7ου ομίλου, όπου συγκατοικούν με τη Ρεάλ, έχοντας όμως καλύτερη διαφορά γκολ.

Στο 31' το πήρε έτοιμο από και στο 43' το έβαλε με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 50' έστρωσε με το κεφάλι στον Ουντέρ που το έστειλε με τη μία στα δίχτυα. Η ΤΣΣΚΑ έβγαλε κάποιες επιθέσεις στη συνέχεια, της ακυρώθηκε σωστά γκολ και στο 89' ο Κώστας Μανωλάς που έπαιξε σε όλο το ματς, είχε δοκάρι.

7ος όμιλος
Βαθμολογία σε 3 αγωνιστικές
1. Ρόμα 6 (8-3)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (5-2)
Κλείσιμο
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-5)
4. Πλζεν 1 (3-9)

Επόμενη αγωνιστική (7 Νοεμβρίου)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα
Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Φάσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι, Σαντόν, Ν'Ζονζί, Ντε Ρόσι (81' Σικ), Πελεγκρίνι (68' Κριστάντε), Ελ Σαραουί, Ουντέρ (73' Κολάροφ), Τζέκο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Κοντσαρένκο): Πομαζούν, Τσερνόβ (57' Τζαγκόεβ), Φερνάντες, Τσάλοβ (90' Νισιμούρα), Ναμπάμπκιν, Μάγκνουσον, Αχμέτοβ, Μπεσάο, Βλάσιτς, Σίγκουρντσον, Ομπλιάκοβ (57' Κοσόνοβ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης