Champions League: Αγιαξ - Μπενφίκα 1-0

Champions League: Αγιαξ - Μπενφίκα 1-0

Ο Αγιαξ είχε φάσεις κόντρα στην Μπενφίκα, την οποία κρατούσε όρθια ο Βλαχοδήμος, όμως οι Ολλανδοί με γκολ στο 93' πήραν τεράστια νίκη (1-0)

ajax-01
Αν και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τη νίκη, ο Αγιαξ την άξιζε και μπορεί να είναι το Νο2 φαβορί για να περάσει στα νοκ-άουτ από τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η ΑΕΚ. Μετά τη νίκη σε βάρος της Ενωσης στην πρεμιέρα και μετά το παλικαρίσιο 1-1 στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ ήταν καλύτερη από τους Πορτογάλους, οι οποίοι δεν βρέθηκαν να χάνουν νωρίτερα χάρη στον Ελληνα keeper, Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Αίαντας έχει πλέον 7 βαθμούς και είναι πίσω μόνο από την Μπάγερν και πάει την επόμενη αγωνιστική στην Λισαβόνα για να βάλει βάσεις παρουσίας στα νοκ άουτ. Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε σε πολλές περιπτώσεις τους παίκτες του Αγιαξ κρατώντας το «μηδέν», όμως νικήθηκε στο 93' από το σουτ του Μαζραουί το οποίο κόντραρε σε συμπαίκτη και πέρασε πάνω από το σώμα του για το τελικό 1-0.

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Μπλιντ, Ταλιάφικο, Ντε Λιχτ, Σένε, Ζίγιεχ, Φαν Ντε Μπεεκ (88' Νταβίντ Νέρες), Μαζραουί, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Τάντιτς, Ντόλμπεργκ.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Κόντι, Φέισα, Πίζι (79' Γκάμπριελ), Σάλβιο, Ράφα Σίλβα (90' Σέρβι), Γκέντσον Φερνάντες, Σεφέροβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης