Champions League: Ήττα-σοκ για Σίτι - Νίκη Γιουβέντους παρά την αποβολή Ρονάλντο

Champions League: Ήττα-σοκ για Σίτι - Νίκη Γιουβέντους παρά την αποβολή Ρονάλντο

Η Λιόν έριξε την πρώτη βόμβα στο Champions League επικρατώντας 2-1 στο Μάντσεστερ - Η Γιουβέντους πέρασε από την Βαλένθια παρά την άδικη κόκκινη στον CR7 - Άνετες νίκες για Ρεάλ και Μπάγερν στα... ντέρμπι με Ρόμα και Μπενφίκα, αντίστοιχα, αλλά και για την Γιουνάιτεντ στην Ελβετία

ronaldo_main01
Η πρώτη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

Από τη μια η τεράστια έκπληξη που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ηττήθηκε με 2-1 από την εκπληκτική Λιόν.

Από την άλλη το επιβλητικό πέρασμα της Γιουβέντους από την έδρα της Βαλένθια παρόλο που στο 0-0 έχασε με απευθείας κόκκινη κάρτα (εντελώς άδικη) τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γενικά ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα, καθώς Ρεάλ και Μπάγερν Μονάχου έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα σε Ρόμα και Μπενφίκα, ωστόσο στην Λισαβώνα η αποθέωση του σκόρερ Ρενάτο Σάντσεζ ήταν μια μοναδική στιγμή.

Ο Πογκμπά οδήγησε την Γιουνάιτεντ σε θρίαμβο στην έδρα των Γιούνγκ Μπόις, ενώ σε ένα απίθανο ματς Πλζέν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθαν ισόπαλες 2-2 με τους Ρώσους να ισοφρίζουν στο 90'+5, κι αφού πριν τους είχαν ακυρωθεί δύο γκολ!

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στα ματς που ξεκίνησαν στις 22:00 και δείτε όλα τα γκολ

6ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν 1-2
Κλείσιμο
Με τον Γκουαρδιόλα στην εξέδρα, η Σίτι, που από πολλούς είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, υπέστη ήττα-σοκ στο Μάντσεστερ από την Λιόν (1-2).

Οι Citizens μπορεί να είναι μέσα στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, όμως στο πρώτο ματς της σεζόν 2018-19 υπέστη ταπεινωτική ήττα από την Λιόν στο Μάντσεστερ και έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα [είδε το ματς από την εξέδρα εξαιτίας τιμωρίας] έχασε εντός από την Λιόν και έγινε το πρώτο αγγλικό club στην ιστορία της διοργάνωσης που χάνει σε τέσσερις σερί αγώνες [Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λίβερπουλ 2]. Ετσι, η Σίτι μπήκε με το αριστερό σε έναν όμιλο που νωρίτερα Σαχτάρ και Χόφενχαϊμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Η Σίτι υπέστη από νωρίς σοκ από τους Γάλλους καθώς στο 26' ύστερα από λάθος του Νταβίδ Σίλβα στο κέντρο και μεγάλη γκάφα του Ντελφ ο Κορνέ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φεκίρ για το 0-1. Η Σίτι ζήτησε πέναλτι στη συνέχεια όμως ο Φεκίρ έκανε το 0-2 στο 43' με εξαιρετικό αριστερό από το όριο της περιοχής. Στην επανάληψη οι Πολίτες μπήκαν στο ματς στο 67' όταν ύστερα από προσπάθεια του Σανέ ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε, όμως δυστυχώς για τους Αγγλους, το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε υποχρεώνοντας την ομάδα τους στην 4η σερί ήττα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν (55' Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76' Μαχρέζ), Ζεσούς (63' Αγουέρο).
Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιό): Αντονι Λόπες, Μεντί, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ράφαελ (76' Ντουμπουά), Πάπε Ντιόπ, Αουάρ, Ν' Ντομπελέ, Κορνέ (92' Μπερνάρ Τραορέ), Φεκίρ (79' Τουσάρ), Ντεπάι.




Πηγή:www.gazzetta.gr

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου Σαχτάρ-Χόφενχαϊμ 2-2


5ος όμιλος
Μπενφίκα-Μπάγερν 0-2
Με Λεβαντόβσκι και Ρενάτο Σάντσες η Μπάγερν πέρασε από την έδρα της Μπενφίκα (0-2) στον όμιλο που συμμετέχει και η ΑΕΚ.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε από την πρώτη αγωνιστική του group η ομάδα του Νίκο Κόβατς η οποία πέτυχε ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο και πήγε στους τρεις βαθμούς μαζί με τον Αγιαξ, που νωρίτερα νίκησε την ΑΕΚ.

Αλλαγή μπήκε προς το τέλος του αγώνα ο Τόμας Μίλερ και έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τις 100 συμμετοχές και πλέον είναι πίσω μόνο από τους Φίλιπ Λαμ (112) και Ολιβερ Καν (103). Οι μόνιμοι πρωταθλητές Γερμανίας άνοιξαν το σκορ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 10', με τον Πολωνό να σκοράρει για 9η σερί σεζόν στο Champions League και να φτάνει τα 46 γκολ στην κορυφαία διοργάνωση.

Την ευκαιρία που πήρε φανέλα βασικού άρπαξε από τα μαλλιά ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος στο 54' ξεκίνησε τη φάση και την τελείωσε από κοντά γράφοντας το 0-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιντα, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Φέισα, Πίζι (62' Ράφα Σίλβα), Σάλβιο (62' Γκάμπριελ), Σέρβι, Ζέντσον Φερνάντες (76' Ζίβκοβιτς), Σεφέροβιτς.
Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ (88' Μίλερ), Ρενάτο Σάντσες, Χάμες Ροδρίγες (79' Γκορέτσκα), Ριμπερί (62' Γκνάμπρι), Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι.




Πηγή:www.gazzetta.gr

Νωρίτερα για τον 5ο όμιλο η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ

7ος όμιλος
Ρεάλ-Ρόμα 3-0
Η Βασίλισσα ήταν σούπερ στην πρεμιέρα της στο φετινό Champions League, επικράτησε 3-0 της Ρόμα κι έδειξε πως έχει περάσει στη νέα μετα-CR7 εποχή!

Η Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή και χωρίς... CR7, επικράτησε εύκολα 3-0 της Ρόμα και μπήκε ιδανικά στη φετινή διοργάνωση! Εξαιρετικός ο Μπέιλ, υπέροχο τέρμα του Μαριάνο που μπήκε αλλαγή. Απογοητευτική η Ρόμα, αποθεώθηκε από τους Μαδριλένους ο Μανωλάς.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς, Κρόος και Μπέιλ έδιναν ώθηση, ωστόσο δεν υπήρχε η ουσία για το γκολ. Τόσο ο Γερμανός στο 25ο λεπτό όσο και ο Ουαλός ένα λεπτό αργότερα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ολσεν. Η Βασίλισσα συνέχισε την πίεση, με τους Τζιαλορόσι να είναι καλοί μόνο στο ανασταλτικό ματς. Ο Σουηδός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, κάτι που φάνηκε και στο 38ο λεπτό όταν έδιωξε υπέροχα το σουτ του Ισκο. Ωστόσο, ο Ισπανός είπε την... τελευταία λέξη, αφού στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με υπέροχη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Ισπανός που πετυχαίνει φάουλ για τη Βασίλισσα στο Champions League (7 διαφορετικοί ξένοι τα 24 φάουλ της).

Το ξεκίνημα της επανάληψη βρήκε τους Μαδριλένους να πιέζουν ακόμα περισσότερο, αλλά η Ρόμα ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη φάση. Ο Ουντέρ βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, αλλά ο Νάβας με απίθανη επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Η Ρεάλ ανέβασε ρυθμό, πίεσε περισσότερο και απάντησε με τον Μπέιλ στο 50ο λεπτό, όμως το σουτ κατέληξε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ουαλός ήταν πιο ουσιαστικός, υποδέχθηκε την υπέροχη ασίστ του Μόντριτς, άφησε πίσω του τον Μανωλά και πέτυχε το 2-0.

Η Βασίλισσα είχε τον απόλυτο έλεγχο, ενώ ο Νάβας ήταν εντυπωσιακός και στη σουτάρα του Περότι. Ασένσιο και Μαριάνο πήραν θέση στο ματς, έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση και αποθεώθηκαν. Ο πρώτος σε μια μεγάλη ενέργεια άγγιξε το γκολ, αλλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα ήταν αυτός που σκόραρε στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το 3-0!

Ρεάλ (Λοπετέγι): Νάβας, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς (85' Σεμπάγιος), Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο, Μπενζεμά (62' Ασένσιο), Μπέιλ (73' Μαριάνο Ντίας)
Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάτσιο, Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Ν' Ζονζί (69' Σικ), Φλορέντσι, Ουντέρ, Ζανιόλο (54' Πελεγκρίνι), Τζέκο, Ελ Σαραουί (62' Περότι)




Πηγή:www.gazzetta.gr


Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2
Η Πλζεν προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει το βαθμό με πέναλτι του Βλάσιτς στο 95'.

Η Πλζεν έφτασε μία ανάσα από τη νίκη στην πρεμιέρα, όμως είδε τα πιτσιρίκια της ΤΣΣΚΑ να κάνουν την αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και στο τέλος να φεύγουν με ισοπαλία 2-2 από την Τσεχία με πέναλτι του Βλάσιτς στο 5’ των καθυστερήσεων!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, πίεσαν από το πρώτο λεπτό, έχασαν ευκαιρίες από νωρίς και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κρμέντσικ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 29’, ενώ στο 41’ έκανε και το 2-0! Οι Ρώσοι, όμως, μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και στο 49’ μείωσαν σε 2-1 με τον φορμαρισμένο Τσάλοβ.

Ο ρυθμός άνοιξε, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, δέχθηκαν την πρωτοβουλία στην τελευταία φάση. Ένα ανόητο πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στην ΤΣΣΚΑ να κάνει το 2-2 με τον Βλάσιτς και να πάρει ανέλπιστα το βαθμό στην πρεμιέρα!

Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Ρέζνικ, Χούμπνικ, Πέρνιτσα, Λιμπέρσκι, Χόραβα (89’ Χέιντα), Χροσόφσκι, Κόλαρ (64’ Τσερμάκ), Κόβαρικ, Κόπιτς, Κρμέντσικ (74’ Ρέζνιτσεκ)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Τσερνόβ, Μπεκάο, Ναμπάμπκιν, Ομπλικόβ, Τζαγκόεβ (74’ Ζαμαλεντίνοβ), Μπιολ, Εφρέμοβ (46’ Αχμέτοβ), Βλάσιτς, Τσάλοβ (81’ Σίγκουρντσον)


Πηγή:www.gazzetta.gr


8ος όμιλος
Βαλένθια-Γιουβέντους 0-2
Ο Ρονάλντο αποβλήθηκε άδικα για πρώτη φορά στο Champions League, αλλά ο Πιάνιτς εκτέλεσε δύο φορές με πέναλτι τις Νυχτερίδες και η Γιουβέντους πέρασε με 0-2 από το «Μεστάγια».

Η στιγμή της αποβολής τα επισκίασε όλα. Αν και χωρίς τον Κριστιάνο, αυτό που έκανε η Γιουβέντους στο «Μεστάγια», ακόμα και η απόκρουση πέναλτι του Σέζνι στις καθυστερήσεις, θα μπορούσαν να χαρίσουν άλλον τίτλο στο κείμενο και στη βραδιά. Η Γιούβε ήταν πραγματικά αλύγιστη και έβγαλε τρομερή δύναμη, αποφασιστικότητα και τάξη, παίρνοντας το 0-2 στη Βαλένθια.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας μπήκαν δυνατά και άρχισαν να χάνουν πραγματικά τα άχαστα. Το εξ επαφής γυριστό του Μάντζουκιτς (11'), ο Κεντίρα από μισό μέτρο (17') και ο Ματουιντί (20') δεν κατάφεραν να στείλουν το τόπι στα δίχτυα. Ωσπου στο 31' συνέβη το απίθανο. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Ευρώπη με τη Γηραιά Κυρία συνοδεύτηκε με αποβολή. Απ' ευθείας κόκκινη με υπόδειξη του βοηθού γραμμής για κάτι που δεν βγάζει νόημα σε όσα ριπλέι κυκλοφόρησαν.

Ο CR7 γνώριζε την πρώτη αποβολή του στο Champions League και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Προφανώς από την αίσθηση αδικίας και τον εκνευρισμό. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του βάλθηκαν να καλύψουν ακόμα και ένα τεράστιο κενό όπως το δικό του. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε όπως έπρεπε και στα δύο πέναλτι στο 43' (ανατροπή Κανσέλο από Παρέχο) και στο 50' (τράβηγμα Μουρίγιο στον Κιελίνι).

Από εκεί και μέχρι το φινάλε το σκηνικό κλείδωσε στο εξής μοτίβο. Η Γιούβε κλεισμένη πίσω, αλλά δίχως να απειληθεί ουσιαστικά ποτέ. Μόνο στο 95' που δόθηκε πέναλτι σε αγκωνιά του Ρουγκάνι στον Σολέρ. Ηταν όμως η ώρα του Σέζνι να μπει κι αυτός δυναμικά στο κάδρο. Απέκρουσε την εκτέλεση του Παρέχο και με το σφύριγμα της λήξης το κλάμα του Ρονάλντο μετατράπηκε σε χαμόγελα στα πρόσωπα των νικητών. Μόνο που υπάρχει βέβαια και η τιμωρία του που έπεται...

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Βέζο (57' Τσερίσεβ), Γκάμπριελ, Μουρίγιο, Γκαγιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ, Γκουέντες (70' Πιτσίνι), Ροντρίγκο, Μπατσουαγί (70' Γκαμεϊρό)
Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ζοάο Κανσέλο, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (23' Τσαν), Πιάνιτς (64' Ντάγκλας Κόστα, 89' Ρουγκάνι), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το δεξί το Champions League, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 την Γιουνγκ Μπόις.

Η Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στην Ελβετία για το παιχνίδι με την «πρωτάρα» Γιουνγκ Μπόις και ξεκίνησε με εύκολη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-0 των κόκκινων διαβόλων ο Πολ Πογκμπά που τα έκανε... όλα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα με τον ενθουσιασμό τους, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφεραν. Πέρα από μία ευκαιρία στο 8’ με τον Οαρό, απείλησαν ελάχιστα τον Ντε Χέα. Όλα ήταν θέμα μέχρι οι παίκτες του Μουρίνιο να ανοίξουν το σκορ, κάτι που έγινε στο 35’ με τον Πογκμπά. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τα πάντα τελείωσαν στο 44’, όταν ο Γάλλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε και το 0-2.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Γιουνάιτεντ να φτάνει και σε τρίτο γκολ στο 66’, όταν ο Μαρσιάλ έκανε το 0-3 ύστερα από ασίστ του Πογκμπά. Μάτα και Λουκάκου θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 0-4, όμως δεν τα κατάφεραν και το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάν): Μπάλμος, Μπενίτο, Καμαρά, Φον Μπέργκεν, Μπαπού, Σανόγκο, Σόου (59’ Αεμπίσχερ), Φάσναχτ (65’ Νγκαμαλό), Σουλεϊμάνι, Ασαλέ, Οαρό (75’ Νσαμέ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Ντάλοτ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Φρεντ (69’ Φελαϊνί), Μάτιτς, Πογκμπά (75’ Περέιρα), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (69’ Μάτα), Λουκάκου




Πηγή:www.gazzetta.gr


Juve



Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων όπως τους παρακολουθήσατε μέσα από το www.protothema.gr

Τέλος σε όλους τους αγώνες

90'+6': Πέναλτι για την Βαλένθια ο Σέζνι το αποκρούει και διατηρεί το 0-2!

90'+5' ΓΚΟΟΟΟΛ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με πέναλτι του Βλάσιτς ισοφαρίζει σε 2-2  στην έδρα της Πλζεν!

90'+2' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Μαριάνο με μαγικό σουτ νικά τον Όλσεν και πετυχαίνει το 3-0 για την Ρεάλ κόντρα στην Ρόμα

90': Ο Τζαμαλεντίνοφ σκοράρει ξανά για την ΤΣΣΚΑ αλλά και πάλι το γκολ ακυρώνεται (σωστά) ως οφσάιντ!

84': Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σκοράρει, αλλά με καθυστέρηση ο διαιτητής το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ.

80': Πιέζει ασφυκτικά η Σίτι την Λιόν για την ισοφάριση.

79': Ο Όλσεν ξανά λέει όχι με εντυπωσιακό τρόπο στο σουτ του Ασένσιο

73': Ο Όλσεν κάνει μια ακόμη εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Κρόος και διατηρεί το σκορ στον αγώνα Ρεάλ-Ρόμα στο 2-0.

Δείτε ένα ακόμη βίντεο από την αποβολή και την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο


67' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Σανέ έκανε έξοχη ατομική ενέργεια και γύρισε τη μπάλα με τον Μπερνάντο Σίλβα να σκοράρει και Σίτι -Λιόν είναι πλέον στο 1-2!

66' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Πογκμπά δίνει την ασίστ κι ο Μαρτιάλ πετυχαίνει το 0-3 για την Γιουνάιτεντ!

58': Δοκάρι για την Λιόν με τον Μέμφις Ντεπάι  που αγγίζει το 0-3 στην έδρα της Σίτι!

58' ΓΚΟΟΟΟΛ: Η Ρεάλ βγήκε στην κόντρα ο Μανωλάς δεν πρόλαβε τον Μπέιλ και ο Ουαλλός πέτυχε το 2-0

Δείτε την απίθανη προσπάθεια του Σάντσεζ και τις φοβερές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μετά το γκολ


55' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Σάντσες περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, δίνει στον ΡΙμπερί κι αυτός στον Χάμες που κάνει την σέντρα κι ο Ρενάτο Σάντσεζ  σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα διαμορφώνοτας το Μπενφίκα-Μπάγερν 0-2,  Συγκλονιστικές στιγμές μετά το γκολ του νεαρού Πορτογάλου, ο οποίος βγήκε από τα φυτώρια της Μπενφίκα και ζήτησε συγνώμη για το γκολ με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί!

51': 2 στα 2 ο Πιάνιτς και η Γίουβέντους προηγείται με 0-2 στην έδρα της Βαλένθια! 

50': Νέο πέναλτι για την Γιουβέντους που το έκανε  Μουρίγιο (ο παίκτης που κέρδισε την αποβολή του Ρονάλντο) στον Μπονούτσι!

50': Από το κόρνερ τη Ρόμα, η Ρεάλ βγήκε στην κόντρα με τον Μπέιλ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

49': Απίθανη επέμβαση του Κέιλορ Νάβας στο σουτ του Ουντέρ, διατηρεί το 1-0 για την Ρεάλ

48': Ο Τσαλόφ με προβολή μειώνει σε 2-1 για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην έδρα της Πλζέν!

46': Ξεκίνησε το Β' ημίχρονο!

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο με το φινάλε να επιφυλάσει βροχή από γκολ!

45' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Η Γιουβέντους αν και με παίκτη λιγότερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι παίρνει το προβάδισμα στην έδρα της Βαλένθια!

44' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Με απευθείας εκτέλεση φάση του Ίσκο, η Ρεάλ προηγείται με 1-0 της Ρόμα!

43'' ΓΚΟΟΟΟΟΛ:  Η Λιόν  πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Φεχίρ στην έδρα της Μάντστεστερ Σίτι!

43' ΓΚΟΟΟΟΛ: Με πέναλτι του Πογκμπά η Γιουνάιτεντ κάνει το 0-2!

42' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Κρμέντσικ κάνε το 2-0 για την Πλζέν!

35' ΓΚΟΟΟΟΛ: Με εξαιρετικό σουτ ο Παγκμπά ανοίγει το σκορ για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις.

Αυτή είναι η πρώτη αποβολή που δέχεται ο CR7 σε αγώνα Champions League...

Έξαλλος ο Πορτογάλος για την απόφαση του Μπριχ (που υπέδειξε ο βοηθός γραμμής) έχει βάλει τα κλάματα και φωνάζει ότι δεν ακούμπησε τον Μουρίγιο

29' ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κριστιάνο Ρονάλντο για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, το οποίο πάντως δεν φάνηκε να υπάρχει σε κανένα από τα τηλεοπτικά ριπλέι που δόθηκαν

29' ΓΚΟΟΟΟΛ: Η Πλζέν ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή του Κρμέντσικ

26' ΓΚΟΟΟΟΛ: Τραγικό λάθος του Ντελφ, ο Κονέ πλασάρει από κοντά και η Λιόν παίρνει το προβάδισμα στην έδρα της Σίτι.

20': Νέα τριπλή ευκαιρία για την Γιουβέντους! Αρχικά ο Μάντζουκιτς δεν μπόρεσε να πλασάρει, στη συνέχεια ο Μπερναρντέσκι έστειλε τη μπάλα πάνω στον Νέτο, ο οποίος την έχασε από τα χέρια του κι ο Ματουϊντί πλάσαρε πάνω στον Μουρίγιο!!!

17': Απίθανη χαμένη ευκαιρία από τον Κεντίρα για την Γιουβέντους με τον Γερμανό να αστοχεί από τα δύο μέτρα!

16': Εντυπωσιακή επέμβαση του Ντε Χέα στο μακρινό σουτ του Καμαρά κρατά το 0-0 στο Γιουνγκ Μπόις-Γιουνάιτεντ

14': Ο Βλαχοδήμος αυτή τη φορά αποκρούει το σουτ του Λεβαντόφσκι

Το γκολ της Μπάγερν...
Lewandowski Goal - Bayern Munich vs Benfica 1-0 - 19/09/2018 HD


10' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Αλάμπα μπήκε από τα αριστερά έκανε το γύρισμα κι ο Λεβαντόφσκι δεν είχε πρόβλημα να  νικήσει από κοντά τον Βλαχοδήμο για το 0-1!

8': Μεγάλη επέμβαση του Όλσεν στο τετ α τετ με τον Ίσκο που έχασε την ευκαιρία για την Ρεάλ.

5': Χωρίς κάτι ιδιαίτερο οι αναμετρήσεις

1':Σέντρα στις έξι αναμετρήσεις 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που ξεκινούν στις 22:00
5ος όμιλος
Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου (Cosmote Sport 2)
Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Τζέντσον, Σάλβιο, Τσέρβι, Πίτσι, Σεφέροβιτς
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Χούμελς, Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Σάντσες.


6ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Λυών (Cosmote Sport 6)
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Ζεσούς.
Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιό): Αντονι Λόπες, Μεντί, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ράφαελ, Πάπε Ντιόπ, Αουάρ, Ν' Ντομπελέ, Κορνέ, Φεκίρ, Ντεπάι.

7ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης-Ρόμα (Cosmote Sport 3)
Ρεάλ (Λοπετέγι): Νάβας, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο, Μπενζεμά, Μπέιλ
Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάτσιο, Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Ν' Ζονζί, Φλορέντσι, Ουντέρ, Ζανιόλο, Τζέκο, Ελ Σαραουί

Βικτόρια Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Cosmote Sport 9)
Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Ρέζνικ, Χούμπνικ, Πέρνιτσα, Λιμπέρσκι, Χόραβα, Χροσόφσκι, Κόλαρ, Κόβαρικ, Κόπιτς, Κρμέντσικ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Τσερνόβ, Μπεκάο, Ναμπάμπκιν, Ομπλικόβ, Τζαγκόεβ, Μπιολ, Εφρέμοβ, Βλάσιτς, Τσάλοβ

8ος όμιλος
Γιούνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, (Cosmote Sport 7)
Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάν): Μπάλμος, Μπενίτο, Καμαρά, Φον Μπέργκεν, Μπαπού, Σανόγκο, Σόου, Φάσναχτ, Σουλεϊμάνι, Ασαλέ, Οαρό
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Ντάλοτ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Φρεντ, Μάτιτς, Πογκομπά, Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Λουκάκου


Βαλένθια-Γιουβέντους (Cosmote Sport 8)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης