Γερμανία – Γαλλία στο Nations League, φιλικό Πορτογαλία - Κροατία

Γερμανία – Γαλλία στο Nations League, φιλικό Πορτογαλία - Κροατία

Αρχίζουν οι αγώνες του UEFA Nations League, νεοσύστατος θεσμός, που είναι ένας «άλλος δρόμος» πρόκρισης στα τελικά του EURO 2020, πέραν των προκριματικών, με το παιχνίδι Γερμανίας – Γαλλίας να δεσπόζει. Γίνονται, ωστόσο και αρκετά φιλικά ματς με σημαντικότερο αυτό μεταξύ της Πορτογαλίας με την Κροατία

Betshop
UEFA Nations League

Γερμανία – Γαλλία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Ολλανδία. Στο ματς αυτό που θα γίνει στο «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου, οι Γερμανοί θέλουν να… ξανάρθουν μετά το πατατράκ που έπαθαν στο Μουντιάλ. Δημιουργήθηκε χάος μετά τον αποκλεισμό τους, ο Οζίλ αποσύρθηκε από την εθνική, πολλοί πήραν το μέρος τους, πολλοί τάχθηκαν κατά του, για την απόδοσή του στο Μουντιάλ και τις σχέσεις του με τον Ερντογάν, έγινε… μύλος. Στο ματς αυτό δεν θα παίξουν, ακόμα, οι Κεντίρα, Ρούντι, Πλάτενχαρντ, Τραπ. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι θα πάνε να νικήσουν στο Μόναχο. Δεν θα παίξει ο αρχηγός του, γκολκίπερ Γιορίς της Τότεναμ, λόγω τραυματισμού. Η λογική λέει να παίξουμε το goal - goal της betshop.gr στο 1.71.

Καζακστάν – Γεωργία: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Λετονία και η Ανδόρα. Θα ποντάρουμε στο 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.70.

Αρμενία – Λίχτενσταϊν: Στο ίδιο γκρουπ είναι τα Σκόπια και το Γιβραλτάρ. Προτείνουμε το 1Χ & no goal της betshop.gr στο 1.80.

Τσεχία – Ουκρανία: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Σλοβακία. Παίζουμε τα 2-3 της betshop.gr στο 1.84.

Γιβραλτάρ - Π.Γ.Δ.Μ: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Να νικήσει και στα δύο ημίχρονα η φιλοξενούμενη η betshop.gr το προσφέρει στο 1.96.

Ουαλία – Ιρλανδία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Δανία. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.95.

Νορβηγία – Κύπρος: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Σλοβενία και η Βουλγαρία. Παίζουμε τον άσο & no goal της betshop.gr στο 1.96.

Σλοβενία – Βουλγαρία: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Νορβηγία και η Κύπρος. Ποντάρουμε στο 1Χ & under 2.5 της betshop.gr στο 1.76.

Λετονία – Ανδόρα: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Γεωργία και το Καζακστάν. Προτείνουμε τον άσο & no goal της betshop.gr στο 1.62.

Διεθνή Φιλικά

Πορτογαλία – Κροατία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, στην πόλη Αλγκάβρ. Θέλει προσοχή το παιχνίδι αυτό, γιατί ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μουτίνιο, Κουαρέσμα, Ζοάο Μάριο, Φόντε, Ρικάρντο Περέιρα. Για την Κροατία δεν θα παίξουν οι Μάντζουκιτς, Σούμπασιτς και Τσόρλουκα που σταμάτησαν από την εθνική μετά το Μουντιάλ, όπου έχασαν 4-2 στον τελικό από τη Γαλλία. Δεν θα παίξουν κι οι Λόβρεν, Στρίνιτς, Ρέμπιτς και Κράμαριτς. Κι οι δυο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν νέα παιδιά εν όψει των προκριματικών του EURO 2020. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.06.

Σλοβακία – Δανία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Τρνάβα της Σλοβακίας. Προτείνουμε το 1 & no goal της betshop.gr στο 1.96.

Αυστρία – Σουηδία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Βιέννη. Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.83.

Ολλανδία – Περού: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ. Θα παίξουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.75.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης