Σε ένα μήνα Αυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 10 εκατ. για τον Παϊρότζ!

pairotz_spor

Νέα παράταση στο θέμα με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, καθώς η καινούργια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ορίστηκε για τις 21 Σεπτεμβρίου. 17,4 εκατομμύρια έβαλε, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά όχι όλη (παρά την σχετική δέσμευσή του) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Κάτι για το οποίο ενημερώθηκε το (αλλά και οι δημοσιογράφοι) Διοικητικό Συμβούλιο των «πράσινων» την Παρασκευή, όπου έγινε γνωστό οτι ο MR ΣΚΑΙ έβαλε τα 17,4 από τα 20 της αύξησης.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε οτι η νέα αύξηση μέσω της οποίας ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα μπορεί να μπει στην ομάδα και να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ορίστηκε στα 10 εκατομμύρια και θα έχει διάρκεια τριών μηνών.

Αφετηρία της θα είναι η Γενική Συνέλευση της 21ης Σεπτεμβρίου, η οποία θα μπορεί να αλλάξει και τα μέλη του Δ.Σ.
Αυτό σημαίνει πως υπάρχει νέα παράταση των εξελίξεων, διάρκειας τουλάχιστον ενός μήνα στην καλύτερη περίπτωση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

με 10 εκατομυρια ?

ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΗ ?????

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4857922

Υπομονή ακόμη δύο ημέρες θα πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ ώστε να υπάρξει Happy End στην υπόθεση του Φάμπιο Κοεντράο! Με τον Πορτογάλο επήλθε συμφωνία, όμως ο ίδιος ζήτησε διορία 2 ημερών για οριστική απάντηση επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους...

1