Τριπλές ισοβαθμίες για τριπλά κέρδη

Τριπλές ισοβαθμίες για τριπλά κέρδη

Τελευταία στροφή των αγώνων στους ομίλους του Μουντιάλ με φόντο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, προσφέροντας ευκαιρίες για έξυπνη στοιχηματική προσέγγιση προκειμένου να πάμε ταμείο, αφού, πλέον, η κάθε ομάδα γνωρίζει τι την συμφέρει. Όμιλοι μπορεί να κριθούν σε τριπλή ισοβαθμία και μπορεί να εγγυηθούν τριπλά… κέρδη.

Betshop_gr_963x541
Αυστραλία – Περού: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Γαλλία – Αυστραλία 2-1 και Δανία – Αυστραλία 1-1, Γαλλία – Περού 1-0, Δανία – Περού 1-0. Οι Αυστραλοί χρειάζονται μόνο νίκη. Είναι μαχητές οι Αυστραλοί, αλλά οι Περουβιανοί έχουν περισσότερο ταλέντο και θέλουν ν’ αποχαιρετήσουν την διοργάνωση με θετικό αποτέλεσμα. Ίσως κριθεί στη διαφορά τερμάτων η κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.81.

Δανία - Γαλλία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Γαλλία – Αυστραλία 2-1 και Δανία – Αυστραλία 1-1, Γαλλία – Περού 1-0, Δανία – Περού 1-0. Οι Δανοί χρειάζονται μία ισοπαλία ή περνούν και με ήττα αν οι Αυστραλοί δε νικήσουν το Περού ή φέρουν ισοπαλία. Ίσως κριθεί στη διαφορά τερμάτων η δεύτερη θέση. Οι Γάλλοι δεν μπήκαν στο ρυθμό του Μουντιάλ, δεν πείθουν, αλλά είναι ανώτερη ομάδα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.12!

Ισλανδία - Κροατία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Ισλανδία – Αργεντινή 1-1, Ισλανδία – Νιγηρία 0-2, Κροατία – Αργεντινή 3-0, Κροατία – Νιγηρία 2-0. Οι Ισλανδοί θα πρέπει να νικήσουν τους Κροάτες για να ελπίζουν. Δύσκολο, γιατί οι Κροάτες φέρονται, με τις εμφανίσεις τους, ως ένα φαβορί ακόμα και για τον τίτλο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ2 & under 2.5 της betshop.gr στο 2.15.

Νιγηρία - Αργεντινή: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Ισλανδία – Αργεντινή 1-1, Ισλανδία – Νιγηρία 0-2, Κροατία – Αργεντινή 3-0, Κροατία – Νιγηρία 2-0. Που σημαίνει ότι η Νιγηρία δεν εξασφαλίζεται με ισοπαλία, γιατί η Ισλανδία αν νικήσει την Κροατία, μπορεί να διαμορφώσει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Δύσκολο σενάριο, αλλά πρέπει να το λάβουμε υπ όψιν. Η Αργεντινή θέλει πάση θυσία νίκη και να χάσουν οι Ισλανδοί από τους Κροάτες. Τα κλίμα στην Αργεντινή δεν είναι καλό, οι παίκτες ήθελαν να διώξουν τον Σαμπάολι, αλλά τελικά θα κοουτσάρει. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.58.

Κλείσιμο
Μεξικό - Σουηδία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Μεξικό – Γερμανία 1-0, Μεξικό – Ν. Κορέα 2-1, Σουηδία – Ν. Κορέα 1-0 και Σουηδία – Γερμανία 1-2. Που σημαίνει ότι το Μεξικό δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού μπορεί να έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Θέλει μια ισοπαλία για να την πάρει. Ρόλο θα παίξουν και τα γκολ στον όμιλο αυτό. Οι Σουηδοί, μετά το πατατράκ της ήττας τους 2-1 από τη Γερμανία στο ’95, θα βρουν το ψυχικό σθένος ν’ αντιδράσουν απέναντι σε καλύτερη ομάδα; Πάντως, είναι περίπλοκος ο όμιλος κι η πρόκριση μπορεί να κριθεί στις κάρτες που πήρε η κάθε ομάδα από τις τέσσερις. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 2.40.

Νότια Κορέα - Γερμανία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Μεξικό – Γερμανία 1-0, Μεξικό – Ν. Κορέα 2-1, Σουηδία – Ν. Κορέα 1-0 και Σουηδία – Γερμανία 1-2. Μπορεί να υπάρξει και τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο και η πρόκριση να κριθεί στις… κάρτες που εισέπραξαν οι ομάδες.

Έτσι κι αλλιώς, όμως, οι Κορεάτες δεν μπορούν ν’ απειλήσουν τους Γερμανούς. Οι οποίοι Γερμανοί αφού κατάφεραν να μην αποκλειστούν, νικώντας τη Σουηδία 2-1 στις τελευταίες ανάσες του αγώνα, λογικά πήραν φόρα και θα επικρατήσουν εύκολα των Κορεατών. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.34 της betshop.gr να νικήσουν οι Γερμανοί και στα δυο ημίχρονα.

Ιαπωνία - Πολωνία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Ιαπωνία – Κολομβία 2-1, Ιαπωνία – Σενεγάλη 2-2, Πολωνία – Σενεγάλη 1-2, Πολωνία – Κολομβία 0-3. Οι Γιαπωνέζοι περνούν και με ισοπαλία κόντρα στην Πολωνία που αποκλείστηκε πρόωρα, μετά τη δεύτερη σερί ήττα της και θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα, που μπορεί να είναι κι άσχημο το νέο αυτό για την Ιαπωνία. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

Σενεγάλη - Κολομβία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Ιαπωνία – Κολομβία 2-1, Ιαπωνία – Σενεγάλη 2-2, Πολωνία – Σενεγάλη 1-2, Πολωνία – Κολομβία 0-3. Με ισοπαλία, περνούν οι Σενεγαλέζοι. Οι Κολομβιανοί περνούν και με ισοπαλία, αρκεί οι Πολωνοί να νικήσουν τους Ιάπωνες. Μπερδεμένος βαθμολογικά κι αυτός ο όμιλος. Δεν θα το ρισκάρουν, ωστόσο οι Κολομβιανοί. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.88.

Αγγλία - Βέλγιο: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Αγγλία – Τυνησία 2-1, Αγγλία – Παναμάς 6-1, Βέλγιο – Παναμάς 3-0, Βέλγιο – Τυνησία 5-2. Πέρασαν κι οι δυο, αλλά το θέμα είναι το εξής: Θα μπορούν να διαλέξουν αντίπαλο στον επόμενο γύρο, αφού θα έχουν προηγηθεί τα παιχνίδια του 7ου ομίλου, Σενεγάλη – Κολομβία και Ιαπωνία – Πολωνία.

Αν τερματίσει πρώτη η Κολομβία στον άλλο όμιλο, τότε Αγγλία και Βέλγιο θα παίξουν για τη νίκη. Αν έρθει δεύτερη η Κολομβία και πρώτη η Ιαπωνία, εννοείται ότι Αγγλία και Βέλγιο θα θέλουν να τερματίσουν δεύτεροι! Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Σερβία - Βραζιλία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Σερβία – Κόστα Ρίκα 1-0, Σερβία – Ελβετία 1-2, Βραζιλία – Ελβετία 1-1 και Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 2-0. Και σ αυτό τον όμιλο γίνεται χαμός. Οι Σέρβοι προκρίνονται σίγουρα με νίκη, ίσως και με ισοπαλία, αν οι Ελβετοί χάσουν από την Κόστα Ρίκα.

Η Βραζιλία περνάει με ισοπαλία, αλλά θα παίξει για τη νίκη. Η λογική λέει να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο και να ποντάρουμε στο 4.00 της betshop.gr να κερδίσει η Βραζιλία και στα δυο ημίχρονα.

Ελβετία - Κόστα Ρίκα: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Σερβία – Κόστα Ρίκα 1-0, Σερβία – Ελβετία 1-2, Βραζιλία – Ελβετία 1-1 και Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 2-0. Οι Ελβετοί προκρίνονται και με ισοπαλία, αν οι Σέρβοι δε νικήσουν τη Βραζιλία. Η Κόστα Ρίκα είναι σκληρό καρύδι, αλλά οι Ελβετοί μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί της Σερβίας έχουν πάρει τα επάνω τους, όπως έχουν πάρει και παραπάνω σφυρίγματα από τη διαιτησία. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 3.50.

Παναμάς - Τυνησία: Στα προηγούμενα παιχνίδια, Αγγλία – Τυνησία 2-1, Αγγλία – Παναμάς 6-1, Βέλγιο – Παναμάς 3-0, Βέλγιο – Τυνησία 5-2. Αποκλείστηκαν και οι δυο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.69.

Κριτήρια ισοβαθμίας

Καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά

Καλύτερη επίθεση συνολικά

Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς

Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς

Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς

Κατάταξη Fair Play (κάρτες)

Κλήρωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης