Στόρμι Ντάνιελς: Ο τέταρτος σύζυγος της έκανε δώρο ένα τεράστιο ράντσο με άλογα για να την πείσει να τον παντρευτεί

Στόρμι Ντάνιελς: Ο τέταρτος σύζυγος της έκανε δώρο ένα τεράστιο ράντσο με άλογα για να την πείσει να τον παντρευτεί

Γαλαντόμος ο Μπάρετ Μπλέιντ, πορνοστάρ και αυτός στο επάγγελμα - Της έκανε δώρο το σπίτι τον ονείρων της

stormi123
Ο τέταρτος σύζυγος της Στόρμι Ντάνιελς, Μπάρετ Μπλέιντ, κατάφερε να τη γοητεύσει προσφέροντάς της ένα τεράστιο ράντσο με άλογα στη Φλόριντα πριν από τον γάμο τους, μία ρομαντική κίνηση για την ξανθιά πρώην πορνοστάρ που βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της προσοχής των αμερικανικών ΜΜΕ, καταθέτοντας σε δικαστήριο του Μανχάταν για τον Τραμπ.

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστών ότι, για να μη βγάλει στη φόρα την ανάρμοστη σχέση της με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο το 2006, οι νομικοί σύμβουλοι του Τραμπ εξαγόρασαν τη σιωπή της καθώς πλησίαζαν οι εκλογές στις ΗΠΑ με τον ίδιο να διεκδικεί το προεδρικό αξίωμα.

Ο 50χρονος πρώην συνάδελφος της Ντάνιελς, Μπάρετ Μπλέιντ (πορνοστάρ και αυτός στο επάγγελμα) της εξασφάλισε ένα αγρόκτημα, το «σπίτι τον ονείρων» της, όπως το αποκαλεί, σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδας New York Post.

Αυτή η γενναιόδωρη κίνηση απέναντι στην Ντάνιελς προκειμένου να την πείσει να τον παντρευτεί, του κόστισε 535.000 δολάρια τον Ιούνιο του 2022. Το ράντσο για άλογα βρίσκεται στο Ντάνελον της Φλόριντα.

Κλείσιμο
Η εντυπωσιακή κατοικία, που έχει επιφάνεια χίλια τετραγωνικά μέτρα, έγινε το καταφύγιο του ζευγαριού τα τελευταία δύο χρόνια.

Το αγρόκτημα είναι περιφραγμένο, η κατοικία έχει τρία υπνοδωμάτια, οι οροφές έχουν θόλο, υπάρχουν φεγγίτες και τεράστια παράθυρα που λούζουν το εσωτερικό του κτιρίου με φυσικό φως. Επιπλέον, έχει spa, τζακούζι και εσωτερική πισίνα.

Η 45χρονη Ντάνιελς, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, είχε μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη ήταν με τον τέταρτο σύζυγό της δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Το να είμαι παντρεμένη με τον καλύτερό μου φίλο και να μετακομίζω στο σπίτι των ονείρων μου, με βοήθησε να ξεπεράσω μία δύσκολη χρονιά, αλλά επίσης βάζω στοίχημα ότι αυτός ο άνδρας θα καταφέρει με κάποιο τρόπο να φτάσει στην κορυφή».

Ειδήσεις σήμερα

Φορο-δικαστική εκκρεμότητα 11 εκατ. ευρώ του πατέρα Κασσελάκη για την πρώην βίλα του στην Εκάλη

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο - Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους

Το Twitter για Eurovision: Λάτρεψε Φουρέιρα, τρόμαξε με Ιρλανδία, απογοητεύτηκε με την παρουσίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης