Έξι στους 10 οπαδοί της Ρεάλ δεν θέλουν να μείνει ο Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Έξι στους 10 οπαδοί της Ρεάλ δεν θέλουν να μείνει ο Ρονάλντο στη Μαδρίτη

Μόνο το 38% απάντησε θετικά στο ερώτημα αν πρέπει η «βασίλισσα» να κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τον 33χρονο άσο Μόνο το 38% απάντησε θετικά στο ερώτημα αν πρέπει η «βασίλισσα» να κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τον 33χρονο άσο

cristiano-real-neoteri
Η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον τελικό του Champions League φαίνεται πως του στοίχισε αρκετά σε… πόντους στο κοινό. Η Marca έκανε δημοσκόπηση (στην οποία συμμετείχαν πάνω από 80.000 φίλαθλοι) και έθεσε στους φιλάθλους μια σειρά από ερωτήματα και η πλειοψηφία δείχνει να αδειάζει τον Πορτογάλο σταρ.

Στο ερώτημα αν πρέπει η «βασίλισσα» να κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τον 33χρονο άσο το 62% απαντά αρνητικά και το 38% θετικά.

Πάντως ελαφρώς περισσότεροι (52%) πιστεύουν πως τελικά θα παραμείνει στην ομάδα.

Αντίθετα, είναι συντριπτικό το ποσοστό που απαντά ήταν ακατάλληλο το τάιμινγκ να θέσει ζήτημα για το μέλλον του, καθώς το 89% θεωρεί άκαιρη τη δήλωσή του και μόλις το 11% συμφωνεί μαζί του.

Επίσης το 78% θεωρεί πως δεν έχει λόγο να εκφράζει δυσαρέσκεια απέναντι στη Ρεάλ και μόνο το 22 % τον δικαιολογεί.

Τέλος στο ερώτημα για πόσα χρήματα θα έπρεπε να τον πουλήσει η Ρεάλ, τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Ένα 31% απαντά για πάνω από 200 εκατ. ευρώ, ένα 24% για 100 εκατ., ένα 23% για ποσό μεταξύ 150-200 εκατ. και ένα 21% για 100-150 εκατ.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης