Λήξη συναγερμού στη Ρεάλ; «Θα τα πούμε του χρόνου» το τελευταίο μήνυμα του Ρονάλντο

Λήξη συναγερμού στη Ρεάλ; «Θα τα πούμε του χρόνου» το τελευταίο μήνυμα του Ρονάλντο

Αυτό είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τους οπαδούς των Μαδριλένων που τον αποθέωσαν στο Μπερναμπέου

cristiano-bernab
Να σβήσει(;) τη φωτιά που ο ίδιος άναψε επιχείρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποθεωτική υποδοχή των παιχτών της Ρεάλ από τους οπαδούς τους στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το βράδυ της Κυριακής.

Μια ημέρα μετά τη δήλωσή του ότι «ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απαντώντας στο σύνθημα «Κριστιάνο σε παρακολούμε, μείνε» είπε με τη σειρά του «θα τα πούμε του χρόνου».

«Νοιώθω περήφανος που παίζω στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του κόσμου. Είμαι πολύ άνετα εδώ. Με αυτούς τους συμπαίχτες είναι αδύνατο να μην κερδίσει» συμπλήρωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των Μαδριλένων ότι θα παραμείνει στη Ρεάλ.

¡Cristiano, quédate!" Unanimidad en el Bernabéu, jugadores y afición con Cristiano Ronaldo


Κλείσιμο
Χιλιάδες οπαδοί των μερένχες έδωσαν το παρών στην πανηγυρική υποδοχή της Ρεάλ για την κατάκτηση του 13ου τίτλου στο Champions League μετά τη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Κιέβου.

Οι παίχτες της Ρεάλ αρχικά επισκέφθηκαν τον ιερό ναό Αλμουδένα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο της Μαδρίτης από όπου χαιρέτισαν τους φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλάθα ντελ Σολ.

«Ευτυχώς αυτή η διαδικασία έχει γίνει ρουτίνα για εμάς. Στηρίξατε την ομάδα όταν το χρειάστηκε περισσότερο και αυτό σας ανήκει. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε για τον 14ο τίτλο γιατί αυτή είναι η υποχρέωση της ομάδας αυτής» ήταν το μήνυμα του αρχηγού της ομάδας Σέρχιο Ράμος.

Με τη νίκη της το βράδυ του Σαββάτου η Ρέαλ Μαδρίτης έγινε η δεύτερη ευρωπαϊκή ομάδα στην ιστορία - μετά τη Μπάγερν Μονάχου το 1976 - που κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Champions League (σ.σ. παλαιότερα γνωστό ως κύπελλο πρωταθλητριών ευρώπης).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης