Αυτά απαιτούνται για την αποφυγή του Grexit

Αυτά απαιτούνται για την αποφυγή του Grexit

Διαβάστε τι ζήτησε η επιτροπή ομοσπονδιών της FIFA από την ΕΠΟ

epo
Μια σειρά πραγμάτων προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit ζήτησαν οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών της FIFA στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΕΠΟ στη Ζυρίχη.

Όπως προκύπτει, θέλουν να υπάρξει άλλη μια προσθήκη ξένου διαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο οποίος θα αποτελεί το δεξί χέρι του Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξή τους. Επίσης ζητήθηκε μεγαλύτερη ταχύτητα στην έκδοση των δικαστικών αποφάσεων, παραπομπή των παραγόντων και των εκπροσώπων των ομάδων στα πειθαρχικά όργανα για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις, αλλά και ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τα χειραγωγημένα παιχνίδια.

Από την πλευρά της, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υποσχέθηκε ότι οι αλλαγές θα γίνουν μέχρι το τέλος Ιουνίου. Παράλληλα, εκτιμά πως εφόσον προχωρήσουν όλα τα παραπάνω και δεν υπάρξουν παρατράγουδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα αποφευχθεί η αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις τάξεις των διεθνών συνομοσπονδιών. Κατά κάποιο τρόπο ο αγώνας της 12ης Μαΐου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης