Ουζουνίδης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Υπομονή, τέσσερα ματς έμειναν…»

Ουζουνίδης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Υπομονή, τέσσερα ματς έμειναν…»

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Στα όρια τους οι παίκτες

passx
Αγανακτισμένοι και χωρίς άλλα ψυχικά αποθέματα ήταν οι παίκτες του τριφυλλιού μετά την ήττα από την Ένωση και την αντιμετώπιση που είχαν στη διάρκεια του αγώνα από τον διαιτητή Θάνο.

«Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δεν μας αφήνουν να παίξουμε και από την διοίκηση δεν έχουμε καμία προστασία», ακούστηκε από την πλευρά των παίκτών, όπως αποκαλύπτει η «Πράσινη». Ο Ουζουνίδης από την πλευρά του προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες του: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από εσάς σήμερα. Κάντε υπομονή τέσσερα ματς έμειναν μέχρι το τέλος και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια την χρονιά».

Ταυτόχρονα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναγνώρισε τον εκνευρισμό και την απογοήτευση των παικτών του καθώς και ο ίδιος είχε τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Θάνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης