Το πρωτάθλημα περνάει από την Τούμπα

Το πρωτάθλημα περνάει από την Τούμπα

Κρίσιμο το ντέρμπι  ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού - Ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής

Το πρωτάθλημα περνάει από την Τούμπα
Με τον Πανιώνιο να έχει μειώσει στους 7 βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή, σε θεωρητικό επίπεδο, μπορεί έπειτα από το σημερινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (19:30, Novasports1) και φυσικά με συνδυασμό αποτελέσματος το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη, να υπάρξει νέο ενδιαφέρον στις εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής κούρσας της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μεσοβδόμαδα πήραν τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με το 2-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη δίχως Μάριν, αλλά με Μάρτινς για το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ηρεμήσουν εκ νέου και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση ακόμα ενός πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που και ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της, γνωρίζουν το πάθος που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών για την αναμέτρηση, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμά του τονίζοντας πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να «παίξουν σαν ΠΑΟΚ» και οι Χαρίσης και Τσίμιροτ θα βρεθούν στα χαφ, απόντος του Κάνιας.

Η αγωνιστική ημέρα ανοίγει με το παιχνίδι του Ατρόμητου απέναντι στον Ηρακλή (15:00, Novasports2). Οι Περιστεριώτες δεν έκαναν την υπέρβαση στο Κύπελλο όπου και αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό, επομένως θα περιοριστούν στη διεκδίκηση μιας ευρωπαϊκής θέσης από τη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Σερί τριών νικών μετράει η ομάδα του Σα Πίντο στο πρωτάθλημα, που θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή δίχως τον Μπρίτο, ο οποίος «κόπηκε» εκ νέου. Ο μαχητικός «Γηραιός» πήρε βαθμό από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο» δείχνοντας στον συμπολίτη του πως θα συνεχίσει ν' αγνοεί τη νίκη στο συγκεκριμένο μεταξύ τους ματς στην έδρα των «κυανόλευκων». Όλα για όλα κάθε αγωνιστική για τους σημερινούς φιλοξενούμενους στο Περιστέρι, ελέω της ανάγκης για επιβίωση.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα κοντράρεται με τον Πλατανιά (17:15, Novasports2) σε μια αναμέτρηση με φόντο την πρώτη πεντάδα. Σε απόσταση αναπνοής και οι δύο ομάδες από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, οι Κρητικοί είχαν υποστεί τη μοναδική εντός έδρας ήττα τους στον πρώτο γύρο από την ομάδα του Λουτσέσκου, με την τελευταία να προέρχεται από νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και νίκη – δίχως αντίκρισμα όμως – επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο.
Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, (17:15, Novasports4), ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδέχεται την Κέρκυρα. Στο +5 οι Αρκάδες από τη ζώνη του υποβιβασμού και με ανάγκη να βρεθεί επιτέλους ο τρόπος με τον οποίο θα επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και θα δείξει ικανή να παραμείνει σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Έξι διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει το σύνολο του Απόστολος Χαραλαμπίδη. Λίγη μεγαλύτερη απόσταση από τις... κακές θέσεις της βαθμολογίας έχει η Κέρκυρα, έχει μόλις δύο νίκες μέσα στο 2017 και προέρχεται από ισοπαλία δίχως τέρματα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης