Στην κορυφή με... περίπατο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο - Δείτε την «χρυσή» βολή

Στην κορυφή με... περίπατο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο - Δείτε την «χρυσή» βολή

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση πριν το τελευταίο σετ βολών, καθώς η αντίπαλός της στον τελικό βρισκόταν έξι βολές πίσω - Δείτε τι γράφει στο Facebook - Το Σάββατο θα έχει την ευκαιρία για μετάλλιο και στα 10 μέτρα

Στην κορυφή με... περίπατο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο - Δείτε την «χρυσή» βολή
Η… ανάβαση στο βάθρο της έγινε συνήθεια!  Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 25μ αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Μπολόνια της Ιταλίας. 

Μετά το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής συνέχισε το σερί των επιτυχιών.

Η 20χρονη Δραμινή, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, είχε εξαιρετική παρουσία, ολοκληρώνοντας τέσσερα στα δέκα τέλεια σετ βολών, ενώ ουσιαστικά είχε εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο πολύ πριν το τελευταίο σετ, αφού η δεύτερη του αγώνα, Γιανγκμί Κιμ, βρισκόταν έξι βολές πίσω. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς.

Κλείσιμο


Η νέα επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας επιβεβαιώνει την απόλυτη κυριαρχία της στο αγώνισμα.

Μάλιστα, η Κορακάκη θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα μετάλλιά της, ακριβώς όπως είχε κάνει στο Ρίο, αφού το Σάββατο αγωνίζεται στα δέκα μέτρα αεροβόλο πιστόλι, αγώνισμα στο οποίο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.










Συγχαρητήρια Παυλόπουλου

«Η νέα χρυσή επιτυχία σου, σ’ ελάχιστο μάλιστα χρονικό διάστημα από την κορυφαία Ολυμπιακή διάκρισή σου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, επιβεβαιώνει μ’ εμβληματικό τρόπο την παραμονή σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος κι εμπεδώνει το εξαιρετικό παράδειγμα ήθους και αγωνιστικότητας που εκπροσωπείς για τη νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια» ήταν το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, προς την Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια.





«Ευτυχισμένη όσο ποτέ» μετά το χρυσό στη Μπολόνια - Δείτε τι γράφει στο Facebook


«Ευτυχισμένη όσο ποτέ» δηλώνει η Αννα Κορακάκη για το νέο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μπολόνια.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο έγραψε τα εξής σε ανάρτησή της στο Facebook: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Δύο μήνες μετά το χρυσό τους Ολυμπιακούς, άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για μένα και μια μικρή κρυστάλλινη σφαίρα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο άθλημα των 25 μέτρων γυναικών. Απόλαυσα αυτόν τον τελικό και το γεγονός ότι αγωνίστηκα δίπλα στους καλύτερους αθλητές της χρονιάς. Ευχαριστώ όλους όσοι πήραν μέρος σε αυτήν την επιτυχία.»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης