Φοβερά ρεκόρ KD και Ράσελ στο εκτός έδρας αντίο του Κόμπι

Φοβερά ρεκόρ KD και Ράσελ στο εκτός έδρας αντίο του Κόμπι

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποχαιρέτησε και την Οκλαχόμα Σίτι με 13 πόντους στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της καριέρας του που βρήκε τους Θάντερ νικητές με 112-79.

Φοβερά ρεκόρ KD και Ράσελ στο εκτός έδρας αντίο του Κόμπι
Ο Μπράιαντ γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που γέμισε το γήπεδο των Θάντερ και ζητούσε από τον Μπάιρον Σκοτ να βάλει ξανά τον Κόμπι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο κόουτς των Λέικερς προτίμησε να τον αφήσει έξω ώστε να τον κρατήσει γερό ενόψει του τελευταίου ματς της καριέρας του με τους Τζαζ!

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποχαιρέτησαν ξεχωριστά τον Κόμπι δίνοντας του ένα λεύκωμα με φωτογραφίες σε μεταξύ τους μονομαχίες (βλέπε tweet παραπάνω) και παράλληλα έγραψαν τη δική τους ιστορία με τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις. Ο KD έβαλε 34 πόντους κι αυτό ήταν το 64ο συνεχόμενο παιχνίδι με +20 πόντους! Προσπέρασε μάλιστα τον ίδιο τον Μπράιαντ στη σχετική λίστα που είχε 63 ματς και κυνηγάει πλέον τον Μάικλ Τζόρνταν: “Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει στην επίθεση. Είναι καταπληκτικός. Δεν βλέπω να σταματάει σύντομα το σερί αυτό”, σχολίασε ο Μπράιαντ για το μεγάλο του αντίπαλο ενώ ο Ντουράντ είπε: “Είχαμε μεγάλη αντιπαλότητα ως ομάδα με τους Λέικερς και οι φανς των Θάντερ πραγματικά τον μισούσαν. Σήμερα όμως έκαναν αυτό που έπρεπε. Ήρθαν και του είπαν αντίο με μεγάλη αγάπη όπως του αξίζει”.

Κλείσιμο
Ο Ουέστμπρουκ με τη σειρά του, έκανε τριπλ νταμπλ σε ένα ημίχρονο (!!!) ο αθεόφοβος, σε 17 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα συμμετοχής! Ήταν ο πρώτος που το πέτυχε στην ιστορία του ΝΒΑ από το 2002 που καταγράφεται η συγκεκριμένη στατιστική. Ο άσος των Θάντερ πρόλαβε σε αυτά τα σχεδόν 18 λεπτά να βάλει 11 πόντους και να έχει 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με την τελευταία να έρχεται λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τρίποντο του “κίλερ” Άντονι Μόροου. Ήταν επίσης το δεύτερο γρηγορότερο στην ιστορία καθώς υπάρχει ένα τριπλ νταμπλ του Τζιμ Τάκερ πίσω στο 1955 που έγινε σε 17 λεπτά!

Τέλειωσε το ματς με 13 πόντους, 14 ασίστ και 10 ριμπάουντ και έγινε ο πρώτος παίκτης από το 1981 και τον Μάτζικ Τζόνσον που φτάνει τα 18 τριπλ νταμπλ σε μία σεζόν!!! “Είναι απίστευτος. Η ενέργεια που βγάζει ξεπερνάει τους πάντες. Κάνει μία καταπληκτική σεζόν. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τέτοιο πράγμα να συμβαίνει σε ένα ημίχρονο. Είναι ο πιο αθλητικός παίκτης που γνωρίζω”, σχολίασε ο Κόμπι για τον Ράσελ και τα απίθανα νούμερα του.


Πηγή:www.eurohoops.net
 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης