Παναθηναϊκός: Έπαιξε και... έχασε (την Ευρώπη)

Παναθηναϊκός: Έπαιξε και... έχασε (την Ευρώπη)

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε 2 φορές, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ηττήθηκε με 2-3 από την Αϊντχόβεν κι έκανε τυπική την συνέχεια του στο Europa League, καθώς αποκλείστηκε! Από θέση οφσάιντ το 2-2


Παναθηναϊκός: Έπαιξε και... έχασε (την Ευρώπη)
Μπορεί να ήταν σίγουρος για βασικός, μπορεί να εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην επίσημη συνέντευξη Τύπου(9.5 στις 10 πηγαίνει παίκτης που προορίζεται για ενδεκάδα), ωστόσο, ο Μάρκους Μπεργκ έμεινε στον πάγκο. Πιθανότατα λόγω ενός κρυώματος που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Στιλ, αριστερό μπακ ο Νάνο, δεξί ο Τριανταφυλλόπουλος και στο κέντρο της άμυνας ο Σίλντενφελντ με τον Μέντες. Ο Λαγός σε ρόλο αμυντικού μέσου, μπροστά του ο Πράνιτς, αριστερό χαφ ο Ατζαγκούν και δεξί ο Ζέκα. Καρέλης και Πέτριτς στην κορυφή της επίθεσης, όπου ανάλογα την περίπτωση ο ένας έπαιζε πιο πίσω στο 4-1-3-2 του Αναστασίου.

Χωρίς εκπλήξεις ο Κοκού

Από κει και πέρα, και σε ό,τι αφορά την PSV ο Φιλίπ Κοκού επέλεξε το... κλασσικό 4-3-3 και δεν είχε κάποια έκπληξη στα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ο Ζοέτ υπερασπίστηκε την εστία των Ολλανδών. Στα δεξιά της άμυνας ο Αρίας, αριστερά ο Βίλεμς και δίδυμο στα στόπερ ο Ρέκικ με τον Μιρίν. Ο Γκουαρδάδο ως εξάρι, με εσωτερικούς μέσους Μάχερ και Βαϊνάλντουμ. Στο δεξί «φτερό» ο Νάρσιν, στο αριστερό ο Ντεπάι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντε Γιονγκ.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης