Κωνσταντίνου για Δομάζο: «Είναι περίεργο γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα για το Δ.Σ.»

Κωνσταντίνου για Δομάζο: «Είναι περίεργο γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα για το Δ.Σ.»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού με αφορμή τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Κωνσταντίνου για Δομάζο: «Είναι περίεργο γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα για το Δ.Σ.»
Οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να μην πάρουν προσκλήσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά εισιτήρια, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα τον Παναθηναϊκό που προσδοκά σε έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Μίμης Δομάζος εξέφρασε τη διαφωνία του και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Βασίλης Κωνσταντίνου εξήγησε στον NovaΣΠΟΡ fm την απόφαση: «Οταν κάναμε συμβούλιο στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία", ανακοινώθηκε ότι δεν θα βγουν προσκλήσεις, παρά μόνο οι απαραίτητες για τους χορηγούς. Είπαμε να μειωθούν στο ελάχιστο οι προσκλήσεις. Πήρα τον λόγο, ως ταμίας της "Συμμαχίας" και είπα ότι συμφωνώ και πως οι πρώτοι που θα συμπαρασταθούμε σ' αυτό, είμαστε οι παλαίμαχοι που θα κάνουμε το βράδυ συμβούλιο.

Κάναμε το βράδυ, λοιπόν, συμβούλιο και συμφωνήσαμε να μη μας δώσουν 25 προσκλήσεις, αλλά να μας δώσουν εισιτήρια, που θα πληρώσουμε και τα οποία θα είναι μειωμένα, σαν να είμαστε μέλη της "Συμμαχίας". Οπωσδήποτε είναι συμβολική κίνηση. Για να δώσουμε εμείς πρώτοι ένα παράδειγμα στους υπόλοιπους να έρθουν και να συμφωνήσουν ότι μπορεί τα εισιτήρια λίγο πιο αυξημένη τιμή, αλλά αυτό θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό».
Κλείσιμο

Για τον Δομάζο είπε: «Ο Δομάζος δεν μετέχει στο Δ.Σ. Είναι περίεργο γιατί δεν έρχεται να βάλει υποψηφιότητα ή να παραβρίσκεται στο Δ.Σ., κανένας δεν θα πει γιατί έρχεται. Προφανώς δεν τον εκφράζει αυτό που αποφάσισε το Δ.Σ. Τώρα γιατί τα λέει αυτά, τη δεδομένη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του οικονομικά και αγωνιστικά και είμαστε όλοι μια οικογένεια, ομάδα και κόσμος, δεν ξέρω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης