Υπόκλιση στη «βασίλισσα» και τον «πρίγκιπά» της!

Υπόκλιση στη «βασίλισσα» και τον «πρίγκιπά» της!

Το «Καμπ Νου», η Βαρκελώνη και η Μπαρτσελόνα υποκλίθηκαν στην πραγματική «βασίλισσα» και τον «πρίγκιπά» της, Κριστιάνο που έβαλε δύο γκολ κι οδήγησε με το 1-3 την Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου.

Υπόκλιση στη «βασίλισσα» και τον «πρίγκιπά» της!
Ανώτερη κατά πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε… πλάκα στην Μπαρτσελόνα που δεν έχασε ούτε ευκαιρία μέσα στο Καμπ Νου, με το 1-3 να είναι πραγματικά φτωχό μπροστά στην ανωτερότητα της «βασίλισσας» και του πρίγκιπά της, Κριστιάνο Ρονάλντο που με τα δύο γκολ του (13’,57’) οδήγησε τους Μαδριλένους στον τελικό του Κυπέλου Ισπανίας. Ο Βαράν σκόραρε και πάλι (68’) κάνοντας το 3-0
Πως έπαιξαν:
Μπαρτσελόνα: Οι Καταλανοί αγωνίστηκαν με το κλασσικό 4-3-3. Ο Πίντο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, οι Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ και Ζόρντι Άλμπα, παρατάθχηκαν από δεξιά προς αριστερά. Στο κέντρο οι Μπούσκετς, Τσάβι και Φάμπρεγκας ήταν η τριάδα, πίσω από τους Μέσι, Πέδρο(δεξιά) και Ινιέστα(αριστερά).

Ρεάλ: Ο Μουρίνιο παρέταξε με το 4-2-3-1 την ομάδα του και τον Λόπεθ κάτω από τα δοκάρια, τους Αρμπελόα, Ράμος, Βαράν, Κοεντράο στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τους Κεντίρα-Τσάμπι Αλόνσο «κόφτες», τους Ντι Μαρία(δεξιά), Εζίλ, Κριστιάνο(αριστερά) στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιγκουαίν.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης