Το ξεπέρασε... νικώντας τον Αρη ο Ολυμπιακός

Το ξεπέρασε... νικώντας τον Αρη ο Ολυμπιακός

Με μια χορταστική εμφάνιση (κυρίως στο α' μέρος) στο «Καραϊσκάκη» και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, επικρατώντας 2-1 του Άρη

Το ξεπέρασε... νικώντας τον Αρη ο Ολυμπιακός
Με μια χορταστική εμφάνιση (κυρίως στο α' μέρος) στο «Καραϊσκάκη» και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, επικρατώντας 2-1 του Άρη. Σε δεινή θέση οι «κίτρινοι».

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» και δίκαια νίκησε με σκορ 2-1. Τα γκολ του πέτυχαν οι Τζεμπούρ (10’) και Μανιάτης (37’), με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Ο Άρης αντέδρασε στο β’ μέρος μειώνοντας με τον Αγγελούδη (66’), αλλά όπως φάνηκε στην συνέχεια δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτό. Αποδοκιμασίες στο φινάλε από τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο φαληρικό γήπεδο και δεν "συγχώρησε" τον αποκλεισμό, αλλά κυρίως τον τρόπο που ήρθε από τη Λεβάντε στο Europa League.

Σε δεινή θέση οι Θεσσαλονικείς, που μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης