Με... άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν οι Τούρκοι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με... άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν οι Τούρκοι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες φιλάθλων της Γαλατασαράι να περιμένουν τους αστέρες του Φέργκιουσον στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Με... άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν οι Τούρκοι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Με άγριες διαθέσεις περίμεναν την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οπαδοί της Γαλατασαράι στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ». Τούρκοι που έμοιαζαν... αφιονισμένοι, κρατώντας στα χέρια φωτοβολίδες περίμεναν τους αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τους υποδεχθούν στην Κωνσταντινούπολη...
 
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του τουρκικού αεροδρομίου αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους ποδοσφαιριστές της βρετανικής ομάδας από μια μυστική ιδιωτική έξοδο για να αποτραπεί κλιμάκωση της έντασης και ενδεχόμενη αντιπαράθεση με την φιλοξενούμενη ομάδα.
Κλείσιμο
 
Κι όλα αυτά δεκαεννέα χρόνια μετά την «τρομακτική εμπειρία», όπως την είχε χαρακτηρίσει τότε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οι Τούρκοι οπαδοί υποδέχθηκαν με τον ίδιο τρόπο την αποστολή των Άγγλων στο «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, θυμίζοντας τα «Καλώς ήρθατε στην κόλαση» πανό που έφτιαξαν το 1993.

Οι οπαδοί της Γαλατά φώναζαν συνθήματα κατά της Μάντσεστερ, ενώ έκαναν αναφορά και σε δυο Άγγλους οπαδούς που σκοτώθηκαν από μαχαίρωμα πριν 12 χρόνια, ενώ πολλοί ακόμα χούλιγκαν είχαν ανάψει φωτοβολίδες έξω από το αεροδρόμιο.

Η υποδοχή «ξύπνησε» μνήμες στους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς, που ήταν παρόντες και στην αναμέτρηση του 1993, καθώς και τον προπονητή της ομάδας Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που δεν έχει φύγει από τότε.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Άγγλοι σήμερα το βράδυ στην «Τurk Telekom Arena». Βαθμολογικά υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είναι αδιάφορος για την Μάντσεστερ, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς την πρώτη θέση του ομίλου, με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της. Από την άλλη μεριά η Γαλατά είναι στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Κλούζ και έχοντας έναν παραπάνω βαθμό από την Μπράγκα που ακολουθεί με 3.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης