Απομακρύνεται η Ευρώπη για την ΑΕΚ

Απομακρύνεται η Ευρώπη για την ΑΕΚ

Oι πιθανότητες να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση  είναι λίγες

Απομακρύνεται η Ευρώπη για την ΑΕΚ
Απομακρύνεται η Ευρώπη από την ΑΕΚ αφού οι πιθανότητες να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση  είναι λίγες. Η UEFA δεδομένα είναι πολύ επιφυλακτική απέναντι στην «Ενωση» και η ΕΠΟ δεν έχει καμία διάθεση να καλύψει τις ελληνικές ομάδες γιατί θα εκτεθεί στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία .

Το ζήτημα είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης να προλάβει τις εξελίξεις, διότι τα έσοδα από συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι αμελητέα για μια ομάδα που δεν έχει πολλούς πόρους.

Η ΑΕΚ, αν τιμωρηθεί, θα κάνει έφεση  όμως ο Ντέμης έχει αρχίζει να προετοιμάζεται για plan B του business plan, δηλαδή για σχεδιασμό δίχως Ευρώπη.

Ενα business plan στα πρότυπα του 2004, δίχως τα λάθη της εποχής εκείνης και μακριά από τα ανοίγματα που στην πορεία αλλοίωσαν τις αρχικές βλέψεις. Δηλαδή, να σχεδιάσει μια ΑΕΚ με σφιχτό, μειωμένο μπάτζετ.

Ο βασικότερος τομέας που χρήζει ενίσχυσης είναι το αγωνιστικό τμήμα.  Όσο περνούν οι μέρες οι συζητήσεις του Ντέμη περιλαμβάνουν όλο και περισσότερο ποδόσφαιρο. Προγραμματισμό για τη νέα σεζόν πλέον. Αποφάσεις είναι πολύ νωρίς για παρθούν, οπότε είναι πρώιμο να μιλά κανείς για παραμονή ή αντικατάσταση του Κωστένογλου ή για σχηματισμό ρόστερ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης