Πρώην ποδοσφαιριστής και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Άρη αφήνουν λευκά τριαντάφυλλα έξω από το γήπεδο της Τούμπας
«Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα. Όλοι άνθρωποι είμαστε», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς - «Ο αθλητισμός δεν έχει χρώμα, δεν έχει φανέλα», είπε ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Σίμος Αϊβαζίδης
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θρηνεί τον θάνατο των επτά οπαδών του, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Από το πρωί της Τετάρτης (28/1) πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο στάδιο της ομάδας αφήνοντας λουλούδια, κεράκια και κασκόλ. Οπαδοί και παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και άλλων ομάδων τιμούν το μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν των αδικοχαμένων νεαρών.
Αριστερά ο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, δεξιά ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Σίμος Αϊβαζίδης
«Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα. Όλοι άνθρωποι είμαστε»
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη (2005-2007), Γιώργος Γκουγκουλιάς βρέθηκε στην Τούμπα και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο.
«Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Είναι δύσκολο να χάνονται επτά νέα παιδιά να φεύγουνε σε ένα ταξίδι να πάνε δούνε την αγαπημένη τους ομάδα και να μη γυρνάνε πίσω. Θέλω να πω συλλυπητήρια στους γονείς, είναι δύσκολες στιγμές και δεν είναι για πολλά λόγια.
Κλείσιμο
Ήταν το αυτονόητο να έρθουμε να αφήσουμε ένα λουλουδάκι στη μνήμη των παιδιών που φύγαν έτσι άδικα», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής.
«Ο αθλητισμός δεν έχει χρώμα, δεν έχει φανέλα»
Ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Σίμος Αϊβαζίδης, άφησε και αυτός με τη σειρά του ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ τόνισε πως «για όλη την Ελλάδα είναι μία άσχημη στιγμή. Ο αθλητισμός δεν έχει χρώμα, δεν έχει φανέλα, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια των εκλιπόντων. Είναι πολλοί δύσκολες στιγμές για όλους, φίλοι, συγγενείς, καλή δύναμη σε όλους.
Συμπάσχουμε πλήρως, καταθέσαμε λουλούδια, στεφάνι, νιώσαμε ιδιαίτερη θέρμη, ζεστασιά και χειροκρότημα από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Αυτές είναι στιγμές ανθρώπινες. Ζήσαμε και εμείς τέτοιες στιγμές, με τον Άλκη. Ξέρουμε πως είναι να χάνεις δικούς σου ανθρώπους. Μακάρι να μη χάνονται καθόλου άνθρωποι πλέον. Είναι συμπολίτες, είναι φίλοι, είναι αδέρφια».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.