Ο Δικέφαλος έκανε κάκιστο ημίχρονο κόντρα στην εξαιρετική Κηφισιά στο Περιστέρι, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και παρόλο που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για σχεδόν όλο το δεύτερο μέρος.
Μετά το παιχνίδι οι παίκτες και οι φίλοι της Ένωσης πανηγύρισαν έξαλλα το σπουδαίο τρίποντο, με τον Μάρκο Νίκολιτς και Μάριο Ηλιόπουλο να πηγαίνουν μπροστά την εξέδρα των φιλοξενούμενων για να πανηγυρίσουν.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.