Ο 17χρονος άσος της Εθνικής σκόραρε στο 3', είχε ασίστ στο γκολ του Παυλίδη και όποτε έπαιρνε τη μπάλα από την πλευρά του ταλαιπωρούσε τους Λευκορώσους.
Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους και ενώ το σκορ ήταν 4-0 πήρε την μπάλα από τον Μπακασέτα και με ντρίμπλα - προσποίηση πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε!
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.