Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά... αποθεώθηκε μετά το τέλος του από τους νεαρούς φίλους του ΠΑΟ.
Είχαν στηθεί έξω από το γήπεδο και τον περίμεναν για να πάρουν αυτόγραφα από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και ένα παιδάκι του φώναξε «Πασχαλάκη έλα στον Παναθηναϊκό».
Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και αποχώρισε για να επιστρέψει ξανά στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Πάντως μετά το ματς ο Χρήστος Μουζακίτης έδωσε την φανέλα του σε φίλαθλο του ΠΑΟ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.