Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) γνωστοποίησε την απόφασή της να τηρηθεί ενός λεπτού σιγήσε όλους τους αγώνες μπάσκετ, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, έως και την 8η Ιανουαρίου. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τετραημέρου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.
Ο Κωνσταντίνος Σημίτης απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής, 5 Ιανουαρίου, σε ηλικία 88 ετών. Κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους, το οποίο θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου, η ΕΟΚ αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής με την τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες μπάσκετ, ανεξαρτήτως κατηγορίας ή διοργάνωσης.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:
«Η κήρυξη τετραήμερου εθνικού πένθους για το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, σήμερα το πρωί σε ηλικία 88 χρονών, θα εφαρμοστεί σε όλους τους αγώνες μπάσκετ Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, από σήμερα Κυριακή 5/1 μέχρι και την Τετάρτη 8/1 με την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από τα τζάμπολ».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.