Γιούργκεν Κλοπ: Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να κρατήσει επαφή με τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Θ' αποκαλούσα ερωτική την σχέση μας»

Γιούργκεν Κλοπ: Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να κρατήσει επαφή με τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Θ' αποκαλούσα ερωτική την σχέση μας»

Ο Γερμανός τεχνικός αύριο θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ, αλλά βρήκε τον τρόπο για να συνεχίσει να επικοινωνεί με τους οπαδούς των «κόκκινων»

Klopp2
Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Λίγο πριν από το τελευταίο του ματς στον πάγκο των Reds, ο Γερμανός τεχνικός μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο «παίζουν» σκηνές από τη θητεία του στο «Άνφιλντ», ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας και έτσι άνοιξε προφίλ στο Instagram.



Κλείσιμο
«Αγαπητοί φίλοι της Λίβερπουλ, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε. Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε!».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης