Έμερι για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Συναρπαστική στιγμή ο ημιτελικός, σέβομαι τον επιτυχημένο Μεντιλίμπαρ

Έμερι για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Συναρπαστική στιγμή ο ημιτελικός, σέβομαι τον επιτυχημένο Μεντιλίμπαρ

Ο Ουνάι Έμερι ξεκαθάρισε ότι οι Μαρτίνες, Τίλεμανς και Μορένο δεν θα παίξουν την Μεγάλη Πέμπτη (22:00) στον ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στο Μπέρμιγχαμ

emari
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον σπουδαίο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα στην Άστον Βίλα και στον Ολυμπιακό στο Βίλα Παρκ του Μπέρμιγχαμ. 

H σέντρα στον 1ο ημιτελικό της ιστορίας του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη και θα τεθούν αντιμέτωποι και πάλι στην καριέρα τους δύο Βάσκοι προπονητές. 


Κλείσιμο

Ο Ουνάι Έμερι της Άστον Βίλα που έχει ήδη 4 Europa League (3 με την Σεβίλλη, 1 με την Βιγιαρεάλ) και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του Ολυμπιακού ο οποίος κατέκτησε το Europa League το 2023 με την Σεβίλλη. 

Ο Έμερι μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τις απουσίες της ομάδας του αλλά και για τον Μεντιλίμπαρ. 

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή στο γήπεδο. Αύριο, για μας, ο ημιτελικός είναι πολύ συναρπαστική στιγμή» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το παρελθόν είναι σημαντικό για τις εμπειρίες μου, τα επιτεύγματά μου, αλλά όχι για το μέλλον μου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το μέλλον. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι καλό και εδώ. Τώρα στο τέλος της σεζόν ξεκάθαρα εστιάζουμε στο να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Premier League και στο Conference  για να πετύχουμε τον στόχο μας: να είμαστε τέταρτοι και να φτάσουμε στον τελικό. 

Επιβεβαίωσε ότι δεν θα παίξουν ο Μαρτίνεθ (λόγω καρτών) και οι τραυματίες Τίλεμαν και Μορένο και μίλησε για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:« Είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής στην Ισπανία. 

Πάντα παίζαμε στο πρωτάθλημα στην Ισπανία και στη La Liga. Πάντα τον σέβομαι πολύ γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικός, είναι ένας πολύ παθιασμένος προπονητής όπως εγώ και έχει επιτυχίες. Του αξίζει να έχει αυτή την ευκαιρία στην Ευρώπη όπως είχε πέρυσι στη Σεβίλλη όταν κέρδισε το Europa League.

Θα τον σεβαστώ πολύ γιατί γνωρίζω τον ανταγωνιστικό τρόπο που συνήθως χτίζει με τις ομάδες του». 


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: 44χρονη έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Μεξικό: Δεκάδες καλεσμένοι γάμου στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης - Δείτε βίντεο

Ιωάννινα: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο κέντρο της πόλης - Νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης