BCL: Το Περιστέρι για το γόητρο και την 3η θέση στο Final Four κόντρα στη Μούρθια

BCL: Το Περιστέρι για το γόητρο και την 3η θέση στο Final Four κόντρα στη Μούρθια

Στον μικρό τελικό του Basketball Champions League (28/4, 18:00, Cosmote Sport 4) η ομάδα του Σπανούλη θέλει να αποχαιρετήσει το Final Four με ψηλά το κεφάλι

peristeri-bcl
Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει τη Μούρθια στον μικρό τελικό του Basketball Champions League (28/4, 18:00, Cosmote Sport 4) θέλοντας να αποχαιρετήσει το Final Four με ψηλά το κεφάλι.

Έφτασε κοντά. Άγγιξε το όνειρο. Όμως ο φοβερός και τρομερός Κάιλ Γκάι στέρησε από τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης της Αθήνας» τη δυνατότητα να βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Ακόμα και έτσι, όμως, η ευρωπαϊκή πορεία του Περιστερίου bwin κρίνεται άκρως πετυχημένη, κάτι που αποτυπώθηκε και από το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς στο Basketball Champions League.

Με την απογοήτευση και ένα μεγάλο «κρίμα» να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, το Περιστέρι bwin θα διεκδικήσει στην «Belgrade Arena» την 3η θέση στο Final Four αντιμετωπίζοντας την (πολύ πιο απογοητευμένη) Μούρθια στον μικρό τελικό της διοργάνωσης:
Κλείσιμο
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για όλη τη διαδρομή που έχουμε κάνει ως τώρα στο Basketball Champions League, αλλά και για την παρουσία μας στο Final-4, καθώς θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε με νίκη και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις την παρουσία μας στη διοργάνωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πουλιανίτης ο οποίος με τα δικά του τρίποντα στο τέλος του αγώνα με την Τενερίφη, λίγο έλειψε να κάνει την ολοκληρωτική ανατροπή.

Το τζάμπολ του μικρού τελικού θα δοθεί στις 18:00 (live από το Gazzetta) και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport 4 ενώ στις 21:00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός μεταξύ Μάλαγας και Τενερίφης (Cosmote Sport 4) όπου θα γίνει και η στέψη του νέου πρωταθλητή BCL.

Μικρός τελικός

Περιστέρι bwin - Μούρθια (18:00, Cosmote Sport 4)

Τελικός

Τενερίφη - Μάλαγα (21:00, Cosmote Sport 4)


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται Talent Visa και Tech Visa – Στόχος ένας πόλος καινοτομίας στην Ελλάδα


Πενέλοπε Κρουζ: Το κορίτσι από τη Μαδρίτη που κατέκτησε το Χόλιγουντ


Πώς θα πληρώσουμε 6 δισ. στην εφορία για ΕΝΦΙΑ και φόρους εισοδήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης