Μύκονος: Σε αστυνομικό κλοιό ύποπτος για το φονικό – Έλεγχοι σε αεροδρόμιο και λιμάνι

Μύκονος: Σε αστυνομικό κλοιό ύποπτος για το φονικό – Έλεγχοι σε αεροδρόμιο και λιμάνι

Ένας άνδρας από το Πακιστάν μαχαιρώθηκε θανάσιμα και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά κατά την αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ του νησιού

astynomia-mykonos-xr
Το κουβάρι της αιματηρής συμπλοκής που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νησί της Μυκόνου και είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί θανάσιμα ένας άνδρας από το Πακιστάν και ακόμη ένας να τραυματιστεί σοβαρά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο υπάρχουν αναφορές πως βρίσκεται πίσω από την θανάσιμη επίθεση και διεξάγουν ελέγχους στο αεροδρόμιο καθώς και στο λιμάνι του νησιού προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται πως η συμπλοκή δεν είχε σχέση με το μπαρ που βρίσκεται στο σημείο αλλά ότι αφορμή ήταν ένας καβγάς που είχε ξεσπάσει το πρωί μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους πιθανόν δράση. Όπως έγινε γνωστό οι άνδρες έμεναν σε καταλύματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 15 προσαγωγές με αστυνομικές πηγές να εξηγούν πως από τους 15 οι επτά ενδέχεται να συλληφθούν για συμμετοχή στη συμπλοκή και άλλα αδικήματα όπως περί όπλων, αλλοδαπών και ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αυριανή επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα - Αναλυτικά το πρόγραμμά του


«Θρίλερ» με την Ολλανδία και τη συμμετοχή της στον τελικό της Eurovision - Η νέα ανακοίνωση της EBU


Εξηγώντας το θαύμα του Μεντιλίμπαρ: Από την... καταστροφή στον τελικό της Ευρώπης σε 3 μήνες ο Ολυμπιακός - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης