Προπόνηση στο ΣΕΦ πριν τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό, 80-69 τον Προμηθέα - Βίντεο

Προπόνηση στο ΣΕΦ πριν τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό, 80-69 τον Προμηθέα - Βίντεο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στην Basket League

OLY_PROMOTHEAS

Ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, ο Προμηθέας είχε προβλήματα λόγω ίωσης, ωστόσο για μεγάλο διάστημα το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 80-69 αφού κατάφεραν από ένα σημείο και έπειτα να ελέγξουν απόλυτα τον ρυθμό και να επιβληθούν σε κάθε πτυχή του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με την απαιτούμενη σοβαρότητα το παιχνίδι κάτι που φάνηκε από την αμυντική τους διάθεση. Οι παίκτες του Προμηθέα μετά δυσκολίας έβρισκαν το δρόμο προς το καλάθι και έτσι χάρη σε 6 πόντους του Πίτερς και 4 του Φαλ το σκορ έγινε 11-4 (4’).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ndor5idqwh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nd4mij9chl)
Κλείσιμο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nco7l5m8qp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nc1711m5sx)



Η εικόνα της εναρκτήριας περιόδου δεν άλλαξε. Κάουαν και Χάμιλτον σκόραραν και τους 9 πόντους της ομάδας τους ενώ στην άλλη πλευρά με πλουραλισμό έκαναν το 20-9 (10’).

Ο Χέιλ ήταν ο παίκτης που άλλαξε τον ρυθμό του Προμηθέα αν και δεν θα τα κατάφερνε αν δεν υπήρχαν τα λάθη του Ράιτ που του έδωσαν εύκολους πόντους με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 25-24 (14’). Το second unit του Ολυμπιακού δεν λειτουργούσε καθόλου καλά με αποτέλεσμα τις φωνές του Μπαρτζώκα. Οι Πατρινοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και με «τετράποντο» του Κόνιαρη ισοφάρισαν στους 33 πόντους (16’), ωστόσο σε εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες βελτίωσαν τις αποφάσεις τους. Ο Ράιτ τελείωσε καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι από τις ασίστ των συμπαικτών κι έτσι το σκορ μετατράπηκε σε 44-36 (20’).

Στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου κυριαρχούσαν η αστοχία και οι καλές άμυνες κάτι που έφερε «ξηρασία» στην παραγωγή πόντων με επιμέρους σκορ 4-6 στα πρώτα 7 λεπτά (48-42, 27’). Ενα μονόλεπτο ξέσπασμα του Ολυμπιακού με πόντους των Φαλ, Πίτερς και Κάνααν δημιούργησε σερί 7 αναπάντητων πόντων το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να αισθανθούν πιο άνετα (55-42, 28’).

Ο Πάπας απέδειξε πως γνωρίζει καλά τα καλάθια του ΣΕΦ από το πέρασμά του στους γηπεδούχους και με τρία διαδοχικά τρίποντα προσπάθησε να ρίξει τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους Πατρινούς να βρουν πόντους από Χέιλ και Κόφι και να μειώσουν σε 68-62 (36’). Ο Μπαρτζώκας επιστράτευσε Γουόκαπ και Πίτερς, ο Ολυμπιακός λειτούργησε καλύτερα και δεν αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα με την κόρνα της λήξης να τον βρίσκει νικητή με 80-69.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

Ανάλυση Politico: Γιατί ο Τραμπ μισεί την Ουκρανία;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης