Ολυμπιακός: Με την ώθηση του κόσμου θέλει απόψε να «λυγίσει» τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Με την ώθηση του κόσμου θέλει απόψε να «λυγίσει» τη Φενέρμπαχτσε

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα (19:45) τους Τούρκους στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Conference League

fortounis-maccabi
Την πρώτη τους χρονικά αναμέτρηση (γιατί κατά τα άλλα οι 2 ομάδες έχουν background με μεταξύ τους αναμετρήσεις στο παρελθόν) στη φάση των «8» με τη Φενέρ για τη διοργάνωση του Conference League δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (19.45, COSMOTE SPORTS TV 3) με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου (στις 22.00).

Σε μία βραδιά με ένα ακόμα sold out σε ευρωπαϊκό αγώνα αλλά και γενικότερα ο Ολυμπιακός έχοντας εκτός τον Ποντένσε λόγω καρτών θα επιχειρήσει να κάνει την αγωνιστική διαφορά απέναντι στην ισχυρή τουρκική ομάδα και να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Η εκτίμηση για το αρχικό σχήμα του Μεντιλίμπαρ είναι για διάταξη 4-3-3 με τους Εσε, Ορτα και Τσικίνιο στον άξονα και τους Γιόβετιτς - Μασούρα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του Ποντένσε στην επίθεση. Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ πάντως στις δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος πώς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την αναμέτρηση όπου οι Πειραιώτες θέλουν να... λυγίσουν αγωνιστικά τη Φενέρ.
Κλείσιμο
 

Να υπενθυμιστεί πώς η Φενέρ δεν θα έχει φιλάθλους στο πλευρό της σε αυτόν τον αγώνα στην Αθήνα καθώς εκτός των άλλων είναι και τιμωρημένη. Όπως και κόσμο δεν θα έχει μαζί του στην Τουρκία για το Φενέρ - Ολυμπιακός και ο πειραϊκός σύλλογος. Όποια εκ των δύο ομάδων περάσει στην επόμενη φάση θα παίξει με Λιλ ή Άστον Βίλα (με τα ματς να έχουν οριστεί για τις 2 και 9 Μαϊου αντίστοιχα και με σέντρα στις 22.00).

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Άγριο έγκλημα - Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Προβάδισμα πρόκρισης για τους Ισπανούς - Η Μπαρτσελόνα 3-2 την Παρί στο Παρίσι, η Ατλέτικο 2-1 τη Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη - Δείτε τα γκολ

Survivor 2024: Η Ασημίνα συμπλήρωσε την τετράδα της μονομαχίας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης