Μπαρτζώκας: Ήταν δύσκολη ήττα για εμάς - Να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε αύριο

Μπαρτζώκας: Ήταν δύσκολη ήττα για εμάς - Να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε αύριο

Στον Ολυμπιακό επικεντρώνονται στην αυριανή αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα για να φέρουν τη σειρά στο 2-2

bartzokas_new
Μάχη για να νικήσει τη Μπαρτσελόνα και να φέρει τη σειρά στο 2-2 θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης ήταν οδυνηρός και αυτό που προσπαθεί τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι να κάνει τους παίκτες του να αφήσουν πίσω όσα έγιναν και να επικεντρωθούν στην αυριανή αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Λαρεντζάκη για τον 4ο προημιτελικό


«Είναι το πρωί μιας δύσκολης ήττας για εμάς», παραδέχθηκε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες μέσα στο ματς, αλλά όλες οι αποφάσεις στο τέλος, των αντιπάλων και οι δικές μας, κατά κάποιο τρόπο ήταν εναντίον μας. Θέλω να πω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές ή να είχαμε βάλει το τελευταίο σουτ ή να είχαμε βάλει μια βολή ή να μην είχαμε κάνει αμυντικό λάθος συνεννόησης να δώσουμε τρίποντο στον Αμπρίνες στους 5 πόντους. Ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή, ταλαντούχα και πολύ έμπειρη ομάδα και κάθε λάθος που κάνεις το πληρώνεις. Δεν στο συγχωρά. Παρότι το επίπεδο του χθεσινού αγώνα ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι πλέι οφ στο οποίο κάθε κατοχή μετρούσε, τελικά παράταση το χάσαμε όπως το χάσαμε. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ανασυγκροτηθούμε. Έχουμε αποδείξει ως ομάδα ότι είμαστε σκληρή. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε αύριο το ματς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, με στόχο να βάλουμε την πίεση στην πλευρά της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή η πίεση είναι σε εμάς, αλλά θεωρούμε πως έχουμε την ομάδα, έχουμε το ταλέντο, έχουμε τη νοοτροπία να «χτυπήσουμε» το ματς αύριο και αν είμαστε και λίγο πιο τυχεροί, γιατί σίγουρα και η τύχη παίζει ρόλο σε αυτά τα πράγματα, να πάμε να κερδίσουμε στην Βαρκελώνη».

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τόνισε: «Ότι έγινε στο χθεσινό παιχνίδι, έγινε. Τελείωσε. Αύριο είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Έχουμε προετοιμαστεί, είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και θέλουμε όλοι μαζί και μαζί με τον κόσμο μας να κάνουμε το 2-2».



Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το βίντεο ντοκουμέντο που σόκαρε το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης