H Λεότα... σέρνει τον Κάριους στην Ιταλία - «Δεν βολεύει το Νιούκαστλ, δεν έχει απευθείας πτήση»

H Λεότα... σέρνει τον Κάριους στην Ιταλία - «Δεν βολεύει το Νιούκαστλ, δεν έχει απευθείας πτήση»

Ο Λόρις Κάριους ανήκει στη Νιούκαστλ αλλά η σύντροφός του τον θέλει στο Μιλάνο και του πρότεινε να παίξει στη Μόντσα για να είναι κοντά της

karius_leota
Έτοιμος να αλλάξει ομάδα μετά από απαίτηση της συντρόφου του είναι ο Λόρις Κάριους. 

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, που υπήρξε και διεθνής, ανήκει από το 2022 στη Νιούκαστλ αλλά στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι σε αυτό με την Άρσεναλ όπου η ομάδα του έχασε 4-1 στην Premier League.

leota_1
leota_2


Ο Λόρις Κάριους είναι σε σχέση με την Ιταλίδα δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ντιλέτα Λεότα από το 2022 ενώ τον περασμένο Αύγουστο εκείνη γέννησε την κόρη τους, την οποία και ονόμασαν Άρια. 

Εκείνη δουλεύει σε ιταλικά ΜΜΕ αλλά και στο διεθνές DAZN καλύπτοντας και παιχνίδια του Champions League. Εκείνος είναι... κολλημένος στο βροχερό Νιούκαστλ και όποτε έχει χρόνο ταξιδεύει στην Ιταλία για να δει την Ντιλέτα και το παιδί. 


Κλείσιμο

Η Λεότα δεν μπορεί να επισκέπτεται όσο συχνά θέλει το Νιούκαστλ, αφού δεν έχει απευθείας σύνδεση με την Ιταλία, και έτσι η δημοσιογράφος αποφάσισε ότι ο σύντροφός της πρέπει να αλλάξει ομάδα και να πάει στην Ιταλία. 

«Το Νιούκαστλ είναι πολύ άβολο γιατί δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. Ούτε για το Παρίσι ούτε για το Άμστερνταμ» είπε αρχικά στο Tuttosport η Λεότα και συνέχισε: « Ζω στο Μιλάνο, οπότε ας πούμε ότι το να είμαστε κοντά στο Μιλάνο θα ήταν ιδανικό για εμάς. Του λέω πάντα, οι παίκτες που έρχονται στη Serie A μετά ερωτεύονται την Ιταλία και συχνά μένουν εκεί για πάντα. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί και σε αυτόν.

Θα έπρεπε να ενταχθεί στη Μόντσα ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ιταλία. Θα ήμουν χαρούμενη αν ερχόταν στην Ιταλία για να παίξει κοντά στην οικογένειά του». 



Ειδήσεις σήμερα:

Βαλτιμόρη: Σε ασφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ μπορεί να οδηγήσει η κατάρρευση της γέφυρας

Καιρός: Χτύπησε 30άρια και τη νύχτα ο υδράργυρος στην Κρήτη

Κάρολος: Ηχογραφημένο εδώ και δύο εβδομάδες το μήνυμα για το Πάσχα - «Θα συνεχίσω υπηρετώ το έθνος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης