Stoiximan Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά με απόφαση της ΔΕΑΒ

Stoiximan Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά με απόφαση της ΔΕΑΒ

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο όλων των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τα επτά ματς – τρία και τέσσερα αντίστοιχα – και δεν έδωσε το «πράσινο φως» στο Πανθεσσαλικό καθώς δεν λειτουργούν σωστά οι κάμερες

panthesaliko
Χωρίς κόσμο στις εξέδρες θα διεξαχθεί το Σάββατο το παιχνίδι της 2ης ημέρας των πλέι άουτ της Stoiximan Super League ανάμεσα στον Βόλο και στην Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό. 

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε έλεγχο όλων των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τα επτά ματς – τρία και τέσσερα αντίστοιχα – και τελικά δεν έδωσε το «πράσινο φως» στο Πανθεσσαλικό, που το Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι παραμονής μεταξύ Βόλου και Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΔΕΑΒ «δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις» και γι' αυτό δεν θα έχει κόσμο στις εξέδρες. 

Αυτό είναι το 3ο παιχνίδι που η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας αποφάσισε να γίνει σε ανάλογες συνθήκες, καθώς είχαν προηγηθεί τα Λαμία-ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης-Βόλος, στην πρεμιέρα των δύο μίνι-πρωταθλημάτων που έπονται της κανονικής διάρκειας.

«Με την υπ΄ αριθμ. 10/27-03-2024 απόφασή της η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» στις 30/3/2024, για το πρωτάθλημα της 2 ης αγωνιστικής των Playout της Super League 2023/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1 ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024», ανέφερε η σχετική απόφαση.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη από τον Κολωνό

Χειροπέδες σε 4 άνδρες που άνοιγαν σπίτια στα βόρεια προάστια - Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη με πυροβολισμό


Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί με αφανισμό σχεδόν 8 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη Βρετανία, σύμφωνα με έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης