Χαμός με Ιμόμπιλε στη Λάτσιο - Του επιτέθηκαν οπαδοί της ομάδας έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου του

Χαμός με Ιμόμπιλε στη Λάτσιο - Του επιτέθηκαν οπαδοί της ομάδας έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου του

Οι οπαδοί θεωρούν τον αρχηγό της ομάδας υπεύθυνο για την απομάκρυνση του Σάρι από τον πάγκο του κλαμπ

ciro
Η Λάτσιο βρίσκεται σε κρίση. Ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε την αιφνιδιαστική παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι και τα σύννεφα πάνω από τη γαλάζια πλευρά της Ρώμης έχουν φέρει νεύρα στις τάξεις των οπαδών.

Μάλιστα ορισμένοι εξ' αυτών ξέφυγαν και επιτέθηκαν σε ένα από τα είδωλά τους, τον αρχηγό της ομάδας Τσίρο Ιμόμπιλε.



Όπως μετέσωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων,ο Ιταλός διεθνής δέχθηκε φραστική επίθεση και σπρωξίματα από τους οπαδούς της Λάτσιο έξω από το  σχολείο του 4χρονου γιου του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, αυτή την Παρασκευή (15/03). Ο 34χρονος απειλεί με μηνύσεις τα ιταλικά ΜΜΕ που θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την επίθεση, επειδή αναφέρθηκαν σε ενδεχόμενη εμπλοκή του στην αποπομπή του προπονητή του Μαουρίτσιο Σάρι.



«Όλα αυτά, δυστυχώς, ακολουθούν την υποκίνηση μίσους που ενθαρρύνει μέρος του Τύπου και οι δημοσιογράφοι μέσω των κοινωνικών τους δικτύων που διαδίδουν κίνητρα μίσους κατά του Ιμόμπιλε, αναφέροντας γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αποκάλυψαν οι δικηγόροι του παίκτη πριν συνεχίσουν: «Οι δηλώσεις είναι σοβαρά συκοφαντικές και ως εκ τούτου επιβλαβείς για την εικόνα του, επαγγελματική και προσωπική, και θα τεθούν υπόψη του αρμόδιου δικαστή».

Ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό κι εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στον 34χρονο, όμως από την άλλη, η δήλωση του προέδρου της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, προκάλεσε εντύπωση, αλλά όχι με θετικό τρόπο.

Κλείσιμο
«Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Ζω έχοντας ασφάλεια εδώ και 20 χρόνια. Αν έπαιρνες το κινητό μου θα έβρισκες 500.000 απειλές για τη ζωή τη δική μου και τις οικογένειάς μου. Με απειλούν καθημερινά, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία", είπε και πρόσθεσε: "Η υποκίνηση μίσους είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί» είπε ο πρόεδρος. 

Η Λάτσιο υποστήριξε αμέσως τον αρχηγό της με ανακοίνωση και επίσης ο αντιπρόεδρος της UEFA και πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIGC) Γκαμπριέλε Γκραβίνα, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Ιταλός διεθνή επιθετικό:

«Η λεκτική επίθεση στον Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του είναι ντροπιαστική. Το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον επιθετικό της Λάτσιο είναι ντροπιαστικό και ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο πολιτισμού. Γνωρίζω τον Τσίρο αρκετά χρόνια, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικά ευαίσθητος και ένας υποδειγματικός επαγγελματίας, όλη μου η αλληλεγγύη πηγαίνει σε αυτόν. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε αμέσως στο να μιλάμε μόνο για τον αθλητισμό».


Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Καρέ - καρέ η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη – Δείτε βίντεο

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Με τον πατέρα του δούλευε ο 15χρονος που έπεσε από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Πέρασα εφιάλτη σε τρία κρατητήρια, λέει η παίκτρια του My Style Rocks που συνελήφθη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης