Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Λάτσιο ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι και πως μέσα στη λίστα της υπάρχουν διάφορα ονόματα.
Όπως του Ιγκόρ Τούντορ, των Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Σε αυτή τη λίστα φέρεται να είναι και το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των λατσιάλι ως ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «ο Αλμέιδα παρακολουθείται στενά από τη Λάτσιο και θα μπορούσε να ήταν μια καλή λύση».
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2028 στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι παραιτήθηκε και τη θέση του έως το καλοκαίρι θα καλύψει ο Τζοβάνι Μαρτουσιέλο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.