Ο Εμπαπέ άγγιξε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ στα 100μ στο παιχνίδι της Παρί με την Σοσιεδάδ - Φωτογραφίες

Ο Εμπαπέ άγγιξε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ στα 100μ στο παιχνίδι της Παρί με την Σοσιεδάδ - Φωτογραφίες

Ο Γάλλος διένυσε την απόσταση των 100 μέτρων σε 10.9'' και ενώ το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 9.58''

empape
Δεν πέτυχε μόνο δύο γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαν Σεμπαστιάν ο Κιλιάν Εμπαπέ αλλά έφτασε κοντά στο να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ που έχει ο Γιουσέιν Μπολτ. 

Ο Γάλλος επιθετικός που τρέχει σαν τον... άνεμο σύμφωνα με το BBC στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάλυψε την απόσταση των 100μ σε χρόνο 10.9'' ενώ το παγκόσμιο ρεκό του Τζαμαϊκανού είναι 9,58''. 



Πριν από δύο χρόνια, η ισπανική Marca με την βοήθεια της τεχνολογίας ερεύνησε και βρήκε τον ταχύτερο αθλητή ανά σπορ! Ο Μπολτ δεν έχει ανταγωνισμό οπότε ψάχνουμε τον δεύτερο. Αυτός είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που έχει απίστευτη έκρηξη στο σπριντ του ακολουθεί κατά πόδας τον Τζαμαϊκανό.

Κλείσιμο
Ο Μπολτ έχει 9.58 στα 100μ. και 44.72 χλμ/ώρα και ο Εμπαπέ έχει 11.00 και 38.02 ανά ώρα. Ο Εμπαπέ σημείωσε τον χρόνο στο παιχνίδι της Παρί επί της Μονακό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)


Στην 3η θέση είναι ο Τζόνα Λόμου. Ο σπουδαίος Νεοζηλανδός πρωταθλητής του ράγκμπι έχει ύψος 2 μέτρα και βάρος 120 κιλά και ... τερμάτισε σε 11.1 (37.44 χλμ/ώρα).

Ακολουθεί ο Τίρεκ Χιλ (NFL) με 11.2 (100μ) και 37.2 χλμ/ώρα. Στην 5η θέση είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος είναι ο πιο γρήγορος τενίστας. Μετρήθηκε στο Australian Open 2016 και έκανε τα 100μ σε 11.5 και έτρεξε με 36.02 χλμ/ώρα.

Kylian Mbappe VS Usain Bolt


Στην 6η θέση είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Σίτι με 11.6 και 36χλμ/ώρα που είχε πιάσει από την εποχή όπου έπαιζε στη Ντόρτμουντ. Τελευταίος είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ο πόιντ γκαρντ των Λέικερς έχει αναπτύξει ταχύτητα ρεκόρ για το άθλημα στα 34,76 χλμ./ώρα και να τον κάνουν τον ιδανικό παίκτη για τα transitions. Πολύ κοντά βρίσκεται και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έχει κάνει σπριντ στα 34 χλμ./ώρα.




Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης