Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Πίτερς

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Πίτερς

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επέκταση για δύο ακόμη σεζόν με τον Άλεκ Πίτερς ο οποίος θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα τουλάχιστον έως το 2026

Alec-Peters-Extension-contract-8fed5fcd
Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Άλεκ Πίτερς θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως έκαναν γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Η ομάδα του Πειραιά, είχε προαναγγείλει αυτή την εξέλιξη το πρωί της Τετάρτης (21/2), αναρτώντας ένα βίντεο όπου φαινόταν απλά ένα χέρι κάποιου, ο οποίος υπέγραφε ένα συμβόλαιο ενώ στη λεζάντα φαινόταν μια κλειδαριά, υποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι πρόκειται για ανανέωση συμβολαίου με κάποιον παίκτη του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός προανήγγειλε και δεύτερη φορά την ανανέωση με ένα απολαυστικό βίντεο όπου στην αρχή ακούγεται ο ίδιος να λέει καλημέρα, στη συνέχεια φαίνεται το χέρι του να βάζει την υπογραφή και τέλος να βρίσκεται μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί τους έξω από το ΣΕΦ, με τον ίδιο να τη ρωτάει αν θα μπορέσει να συνηθίσει αυτή τη θέα και εκείνη να απαντά καταφατικά.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος φόργουορντ από τις ΗΠΑ, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή στα πλάνα του προπονητή του. Στο επίπεδο της Euroleague έχει κατά μέσο όρο 14,3 πόντους με 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά εντός παρκέ. Από την άλλη, στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League μετράει 14,1 πόντους ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής.

Κλείσιμο
Η επίσημη ανακοίνωση και το βίντεο που «προετοίμασε το έδαφος για αυτή»
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς έως το 2026.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν».





ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA, λέει ο παλαιοχριστιανός πατέρας - Πληροφορίες ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μοναστήρι

Η Ρωσία έβαλε στη λίστα των καταζητούμενων την Ουκρανή σταρ των OnlyFans, Λολίτα Μπογκντάνοβα


Μπλόκο των αγροτών στο Σύνταγμα: Καρέ καρέ το συλλαλητήριο μέσα από βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης