Στίβι Γουόντερ: Η κόντρα Drake και Kendrick είναι περισπασμός από πραγματικούς πολέμους

Στίβι Γουόντερ: Η κόντρα Drake και Kendrick είναι περισπασμός από πραγματικούς πολέμους

Ο κόσμος πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που συμβαίνει, πρόσθεσε σε δηλώσεις του

stevie_wonder3
Ο Στίβι Γουόντερ πήρε θέση για την κόντρα που απασχολεί περισσότερα από κάθε άλλη τα διεθνή πρακτορεία, αυτή του Drake με τον Kendrick Lamar.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και συνθέτης ρωτήθηκε από το TMZ, τι πιστεύει για τη διαμάχη των δύο ράπερ και απάντησε: «Κάθε είδους πόλεμος είναι κακός για τον κόσμο».

Οι Lamar και Drake είναι σε κόντρα εδώ και αρκετά χρόνια και πρόσφατα κυκλοφόρησαν τραγούδια με τα οποία ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες.

Καθώς η διαμάχη συνεχιζόταν, ένας φύλακας από το προσωπικό ασφάλειας του Drake πυροβολήθηκε σε ένοπλο επεισόδιο έξω από την έπαυλη του στον Καναδά την περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν είναι σαφές εάν το επεισόδιο σχετίζεται ή όχι με την κόντρα των ράπερ.

Ερωτηθείς εάν η διαμάχη του Lamar και του Drake τον έχει απασχολήσει, ο Στίβι Γουόντερ απάντησε: «Δεν έχω άσχημα συναισθήματα, απλώς πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που συμβαίνει, γιατί αυτά τα πράγματα είναι απλώς περισπασμοί. Γνωρίζετε τους πολέμους που γίνονται αυτή τη στιγμή; Γνωρίζετε το πρόβλημα της έλλειψης στέγης; ».

Η διαμάχη κλιμακώθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν ο Lamar επιτέθηκε στον Drake και τον J Cole με το τραγούδι του «First Person Shooter».

Έκτοτε έχει προσελκύσει την προσοχή επειδή σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πήραν το τραγούδι του Lamar «Euphoria» και άλλαξαν μερικούς από τους στίχους που αρχικά στρέφονταν εναντίον του Drake και τους προσάρμοσαν εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης