Ρεάλ Μαδρίτης: «Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις με Χεζόνια και Πουαριέ»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις με Χεζόνια και Πουαριέ»

Όπως όλα δείχνουν, ο Μάριο Χεζόνια και ο Βενσάν Πουαριέ βρίσκονται αρκετά κοντά στην πόρτα της εξόδου καθώς δεν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για νέο συμβόλαιο

hezonia
Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης αν και κατάφερε να κρατήσει δικό της τον Έντι Ταβάρες, ο Μάριο Χεζόνια και ο Βενσάν Πουαριέ δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, αν και εδώ και πολλούς μήνες έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων, τόσο ο Κροάτης φόργουορντ όσο και ο Γάλλος σέντερ δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον σύλλογο και όπως όλα δείχνουν, το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη «βασίλισσα» στο τέλος του καλοκαιριού είναι αρκετά μεγάλο.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει... Μίδα τον Χεζόνια ενώ η Marca είχε αναφέρει πριν από μήνες ότι θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό.

Τη φετινή σεζόν στην κανονική διάρκεια της Euroleague ο «Super Mario» μετρούσε κατά μέσο όρο από 13,7 πόντους με 4,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 22:47 λεπτά εντός παρκέ. Από την άλλη, ο Πουαριέ είχε 8,9 πόντους με 5,4 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 18:26.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης