Εθνική Μπάσκετ: Ο Σλούκας στο ΣΕΦ για την «πρώτη» του Σπανούλη

Εθνική Μπάσκετ: Ο Σλούκας στο ΣΕΦ για την «πρώτη» του Σπανούλη

Ο Κώστας Σλούκας παρόλο που δε βρίσκεται στις κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη, βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του EuroBasket 2025

Sloykas_Spanoulis
Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη για την πρώτη της συνάντηση ενόψει των «παραθύρων» με τον Βασίλη Σπανούλη να αναλαμβάνει πλέον τα ηνία. Στην προπόνηση του ΣΕΦ, μιας και μπαίνουμε πλέον σε εβδομάδα... Τσεχίας ήταν και ο Κώστας Σλούκας.



Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΣΕΦ για να μιλήσει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική παρόλο που δε βρίσκεται στις κλήσεις. Άλλωστε ο Σλούκας επέστρεψε από τραυματισμό στο Final 8 του Κυπέλλου και θέλει να προφυλαχτεί.

Κλείσιμο


Ωστόσο με την παρουσία του στο ΣΕΦ έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα ενότητας, τόσο για τα προκριματικά του EuroBasket, με την Ελλάδα να ξεκινά στο ΣΕΦ την Παρασκευή τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Τσεχία, όσο και για το Προολυμπιακό του καλοκαιριού που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Φαλήρου. Φυσικά συνομίλησε και με τον Βασίλη Σπανούλη. Άλλωστε ο νέος κόουτς της Εθνικής έχει μιλήσει με όλους τους παίκτες ενόψει του καλοκαιριού, με τον Σλούκα να δείχνει ότι θα βρίσκεται εκεί με την Εθνική, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Ο καλός μας ο καιρός - Κάτω κι από τα €0,10 η κιλοβατώρα

Οικογένεια Καρνέση: Τα 5 παιδιά του κρεοπώλη που έγιναν εφοπλιστές

Κορινθία - Συγκλονίζει γιος της οικογένειας παλαιοχριστιανών: Άφησα το σχολείο στο Δημοτικό και βόσκω κατσίκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης