Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στις στιγμές του μεγάλου πόνου έχω θυμώσει και έχω βρίσει

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στις στιγμές του μεγάλου πόνου έχω θυμώσει και έχω βρίσει

Αλλά κράτησε για μερικά λεπτά, όταν υπάρχει απειλή για τη ζωή σου δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε τέτοια συναισθήματα, πρόσθεσε

paliospirou552
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε μια συνέντευξη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου και εξήγησε, πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει ψυχολογικά την εις βάρος της επίθεση με βιτριόλι το 2020.

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση, το διάστημα μετά μετά την επίθεση, αλλά και τη μέρα που εμφανίστηκε στο δικαστήριο για πρώτη φορά. Όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν, πώς κατάφερε να αποβάλει το συναίσθημα του θυμού και της εκδίκησης, η ίδια απάντησε ότι: «Όταν υπάρχει απειλή στο θέμα της υγείας και της ζωής σου, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε τέτοια συναισθήματα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0z6vvpxscox)

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε για το πώς διαχειρίστηκε τα συναισθήματά της: «Το έχω φιλοσοφήσει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Πιστεύω όταν έχεις φτάσει πραγματικά στο σημείο μηδέν και ίσως και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν, γιατί ξέρεις ότι αυτά θα σε κρατήσουν πίσω. Όταν υπάρχει ειδικά απειλή στο θέμα της υγείας, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε συναισθήματα θυμού, μίσους εκδίκησης».

Στο τέλος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόσθεσε: «Στις στιγμές του μεγάλου πόνου αυτό που έχει συμβεί και είναι φυσιολογικό πιστεύω, έχω θυμώσει, έχω βρίσει και φωνάξει, αλλά είναι αυτό το ένα ή πέντε λεπτά, όχι κάτι μόνιμο».

Η επίθεση με βιτριόλι
Στις 20 Μαΐου του 2020 η είδηση πως μια 34χρονη στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εθεάθη για πρώτη φορά στο δικαστήριο, μετά την επίθεση.
paliospirou490
Κλείσιμο

Με την ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της έφτασε στο δικαστήριο, την ίδια ώρα που πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα για να της δείξει τη συμπαράστασή του.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ήμουν 5,5 ώρες σε ένα κελί χωρίς μπάνιο, νερό και φαγητό» λέει γιατρός-διαδηλωτής που συνελήφθη στο Κολούμπια

Εκκενώθηκε ο καταυλισμός των διαδηλωτών στο UCLA – Πάνω από 100 άτομα συνελήφθησαν - Δείτε βίντεο


Τροχαίο στην Πειραιώς: Βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά την παράσυρση των 5 ατόμων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης