Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στην 12αδα ο Παπανικολάου

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στην 12αδα ο Παπανικολάου

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν 

papanikolaoy_ba

Ο Ολυμπιακός παίζει για τη... ζωή του στη EuroLeague και θα έχει πρώτη φορά στη σειρά με την Μπαρτσελόνα τον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός των Πειραιωτών θα πατήσει παρκέ για να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους» στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν τη σειρά, μετά το break της Τρίτης από τους Καταλανούς.

Ο Παπανικολάου ταλαιπωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα από ίωση και δε μετέβη στην Καταλονία. Η αδυναμία του και η μόλις μία προπόνηση που είχε κάνει, ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον θέσει εκτός και στο παιχνίδι της Τρίτης, αλλά πλέον δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι είναι do or die και δε γινόταν να το παίξει χωρίς τον αρχηγό του. Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στη 12άδα, μιας και εκτός του Κώστα Παπανικολάου, μπαίνει σε αυτήν επίσης για πρώτη φορά, ο Ναζ Μήτρου Λογνκ.

Ο Μπαρτζώκας προσθέτει έναν ακόμα γκαρντ στις επιλογές του, για να μπορέσει να κρατήσει με περισσότερες ανάσες τους Γουίλιαμς Γκος και Γουόκαπ στο φινάλε. Εκτός από τη 12άδα σε σχέση με τα πρώτα δύο παιχνίδια μένουν οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα
PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ
SG: Κάνααν, Λαρεντζάκης
SF: Παπανικολάου, ΜακΚίσικ
PF: Πίτερς, Πετρούσεφ
C: Φαλ, Ράιτ, Μιλουτίνοφ

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - «Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Βίντεο: Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα - Ο Μαζωνάκης τραγουδάει Du Hast

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης