League Cup: Η Λίβερπουλ απέκλεισε την Φούλαμ και έκλεισε... ραντεβού με την Τσέλσι στον τελικό - Δείτε τα γκολ

League Cup: Η Λίβερπουλ απέκλεισε την Φούλαμ και έκλεισε... ραντεβού με την Τσέλσι στον τελικό - Δείτε τα γκολ

Οι Reds με το 1-1 στην έδρα της Φούλαμ (και 3-2 συνολικό σκορ) έκλεισε θέση στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

MixCollage-25-Jan-2024-12-11-AM-9089
Έκλεισε θέση στο «Γουέμπλεϊ» η Λίβερπουλ για την επανάληψη του τελικού του League Cup του 2022 κόντρα στην Τσέλσι. Οι Ρεντς εκμεταλλεύτηκαν τη νίκη τους στο «Άνφιλντ» και με το 1-1 στην έδρα της Φούλαμ (συνολικό σκορ 3-2) εξασφάλισαν την παρουσία τους στη «μάχη» για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στις 25 Φεβρουαρίου. Το... πάλεψε στο τέλος η ομάδα του Σίλβα, αλλά, παρ΄ότι άγχωσε σχετικά τους Ρεντς, ήταν ήδη πολύ αργά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn9m1isvcl5)


Οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που έγιναν επικίνδυνοι πρώτοι, ωστόσο στο 8' το τελείωμα του Παλίνια από καλή θέση πέρασε άουτ, με τους γηπεδούχους λίγο μετά να το... πληρώνουν. Κι αυτό διότι στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ και να βάλουν γερά θεμέλια πρόκρισης. Ο Ντίας υποδέχθηκε τη μακρινή μεταβίβαση του Κουάνσα, συνέκλινε και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λένο για το 1-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn7c3816h7l)


Οι Ρεντς δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, με τον Νούνιες να σημαδεύει το δοκάρι στο 28' και τον Ντίας να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος πάντως, η ομάδα του Σίλβα, δίχως να έχει άλλη επιλογή, αναγκάστηκε να ανεβάσει στροφές και κυνήγησε τις πιθανότητές της. Στο 53' ο Περέιρα είδε το δοκάρι να τον σταματά από πλάγια θέση και ένα λεπτό μετά ο Λένο είπε «όχι» στην προσπάθεια του Έλιοτ, αφού η Λίβερπουλ παρέμεινε απειλητική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn8v7uf4i4p)
Κλείσιμο


Στο 63΄ το φοβερό σουτ του Νούνιες πέρασε λίγο άουτ και η Φούλαμ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έμεινε «ζωντανή» στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (και μειώνοντας σε 3-2 στο συνολικό σκορ) με κοντινό τελείωμα του Ντιόπ στο 77'.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyn9gbj1t5mp)


Οι Λονδρέζοι γέμισαν πίστη και ενέτειναν την πίεσή τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση και είδαν την ανώτερη Λίβερπουλ να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyna0iw9rmgx)


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Στο κινητό του Μπάμπη οι «απαντήσεις» - Ερευνούν αν πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης

Salt Bae: Ήθελε να φλεξάρει με απόδειξη σχεδόν €110.000, αλλά πυροδότησε οργή - «Βροχή» τα σχόλια εις βάρος του

«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων καταργεί το Ευαγγέλιο», λέει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης