Ζοσέ Μουρίνιο: Αποχαιρέτησε τη Ρόμα με οκτώ λέξεις

Ζοσέ Μουρίνιο: Αποχαιρέτησε τη Ρόμα με οκτώ λέξεις

Ο Πορτογάλος δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, ανατρέχοντας σε αρκετές στιγμές του χρόνου του στον πάγκο των «τζιαλορόσι»

mourinho
Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να τον διαδέχεται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διορίστηκε το 2021, οδήγησε την ομάδα στο Conference League το 2022 και μετά στον τελικό του Europa League το 2023 πριν πληρώσει για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας και τα κακά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν που έχουν φέρει την ομάδα στην ένατη θέση στη Serie A (πέντε βαθμούς από το Top 4).

Αυτή η ξαφνική αποχώρηση φαίνεται ότι επηρέασε ιδιαίτερα τον «Special One» ο οποίος έφυγε δακρυσμένος από το προπονητικό κέντρο υπό επευφημίες και τραγούδια των υποστηρικτών του συλλόγου. Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, ανατρέχοντας σε αρκετές στιγμές του χρόνου του στον πάγκο των «τζιαλορόσι» υπό τους ήχους του «Nelle tue mani» του Αντρέα Μποτσέλι, ενός τραγουδιού που εμφανίζεται στην ταινία Gladiator.

Στη λεζάντα υπήρχε ένα μήνυμα οκτώ λέξεων. «Ιδρώτας, αίμα, δάκρυα, χαρά, λύπη, αγάπη, αδέρφια, ιστορία, καρδιά, αιωνιότητα».
Κλείσιμο
 


Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες στιγμές πριν την αυτοκτονία της Ελληνίδας που έπεσε από γέφυρα στον Βόσπορο - Δείτε βίντεο

Βαγγέλης Ζαμπούνης - Κατερίνα Bella Mafia: Η μοιραία σχέση που «τέλειωσε» με σφαίρες

Βίντεο: Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία λέει ότι πληρώθηκε 500 ευρώ καθαρά για 12ωρη βάρδια την ημέρα των Χριστουγέννων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης